ADVERTISEMENT / IKLAN

Wednesday, 2 March 2011

coursework keusahawanan

ASSALAMUALAIKUM

hey,there my followers (:

kali ni,aku akan terangkan kepada you guys serba sedikit pasal coursework aku ni (:
it could be long,it could be short.
tapi yang pentingnya,
YOU GUYS KENA FAHAM GAK

alright,secara common nya,dah 'KEUSAHAWANAN',
mestilah cari duit&investing bukan? haha,memang tak boleh deny

ni ada link untuk hardcold facts untuk you guys baca.
*ngahahahaha*

wikipedia on google adsense

so BASICALLY
you guys cuma kena advertise je kat dalam blog korang tu (:

HAAA,TU TU YANG ADE TULIS GOOGLE ADS!

*a sheer example of my blog*

here's the link

so,bila advertise,
aku kena tarik attention the whole world (:
where i call you guys my traffic feeder 
traffic amat-amat penting
sebab traffic yang akan determine you punya estimated earnings in Google Adsense


so,kerja you guys is to click click kat link link dalam Google Ads tu (:
SEKALI pun jadilah...
DUA KALI pun jadilah (:
baru ada untung maaa
*TAK BOLEH CLICK SANGAT BANYAK BANYAK,nnt AKU KENA HALAU dari Google Adsense*

here's a few more examples on hasil usaha mereka promote blog/website mereka

*$100USD?? = RM315*

*if $12830.99USD?? = banyak banyak sangat*

*you'll receive a check from Google's company tu when dah achieve $100USD*

so,you guys faham faham lah mengapa aku promote kat facebook or anywhere blog aku tu,
sebab MENGAPA?

aku kena kumpul $15USD which is equivalent to 15% COURSEWORK KEUSAHAWANAN

soo...
mintak sangat coorperation korang.

visit my blog yang aku advertise tu eh (:
jangan lupa clik pada link link dalam Google Ads tu (:
SEKALI pun jadi~


sekian terima kasih
HEBAT

No comments: