ADVERTISEMENT / IKLAN

Sunday, 6 March 2011

edata sdn berhad - the 2nd family

ASSALAMUALAIKUM

hello there my dear blogwalkers (:
sini nak citer sikit pasal group gua yang SANGAT SANGAT BESAR

mereka ni lah best friends gua.
mereka lah bro&sis gua
mereka ni lah family gua.
*gua gua gua gua*

memang always seronok dapat spend satu hari bersama mereka every week.
they are the best.
kami senang bersama.kami susah berama.kami berjaya bersama.

WE are FAMILY
WE are the EDATA FAMILY

*syukur alhamdulillah dapat family macam korang*

*family keduaku*

*kami bersama IKON MAHASISWA en.HANIF AZMI*


*very enjoying dapat makan sesame jelitawati+ironlady family gua*

*aaaah...siapa nak?? aku jual rm20 sekilo! hehe,not niceeee*

*sumer duk layan LISA SURIHANI kat TV :p*

*tengok aku closing.senyum banyak sangat*

apa apa pun,it was the most greatest experience ever.
even banyak giler pengorbanan.
oh well,
KAMI NAK BERJAYA!!!!
KITA NAK RACE UNTUK PICC JUN 2011 NI!!!!
KAMI NAK ACHIEVE STUDENT AWARD ITU!!!!!
NAK TAHU tanyalah gua ini (:

KAMI BOLEH DOWWW

KESATUAN HATI,KEBERSAMAAN KUMPULAN

P/S:
jumpa anda diangkasa kejayaan yeh
GUYS
fadhli,rasyid haron,amin,alif,muiz,ajim,taufiq,pejal,rasyid terima kasih,iwan,ipan
GIRLS
izni,qyla,fiza,wanie,shiela

HEBAT

1 comment:

Ish Nur Nurisha said...
This comment has been removed by the author.