ADVERTISEMENT / IKLAN

Thursday, 31 March 2011

mana header aku?

ASSALAMUALAIKUM
hmm, korang tak rasa pelik ke kat blog aku ni?
masuk masuk je...macam ada SOMETHING is MISSING

apa dia? who when what where why how?

ahhh,hint dia simple jer,
start dengan huruf H
*obvious giler*

...5...
...4...
...3...
...2...
...1...
...TEEEEEET...

HEADER!
aku TIADA header

bila mau buat syaim??
=_='

"aaaa...insyaAllah time aku balik rumah ni kowt??"

for the time being,aku biar empty,
nnt aku pasang HEADER gempak seyh!

harap harap aku dapat buat yang terbaek!
niceeee...

HEBAT!

9 comments:

NadiRah said...

wahahah!!!
kecian~
header nad same ngan syaim lah!!!
wahhhh!!!

syaimz said...

haha,biler nak tukar pun tak tahu @_@

aLya maNip said...

balik umah?? cam lmbat agie je..hahaha
waiting 4 ur new header..ngeeee

syaimz said...

balik rumah?
malam ni balik kowt XDD
tak sabaarr

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

conpom terbaek nama blog pon HEBAT KAN...HEHEHE

penaberkala said...

ak igt ko tinggal jejak kat chatbox nk kasik ak header free ke apa,haha
tolong la buat kat ak satu alang2 tuh
ak pun xde lg header

tq singgah blog ak bro
salam kenal

syaimz said...

hahaha,jom sesame buat header sendiri bro.haha

Hanim Mahali said...

semoga berjaya buat header tu.... ^_^
Hanim pun header orang buatkan... tak reti buat header sendiri...

syaimz said...

hahaha,rase2 mcm nak mintak org laen laH~
haha