ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 22 April 2011

10 SEBAB CUCI MOTOR ADALAH LEBIH BAIK DARIPADA BERKHALWAT

ASSALAMUALAIKUM!

alrighht, sekali lagi aku copy and paste satu entry yang sangat sangat menarik for the guys!
haha,jangan fikir lain ye XD

silakan~

10 SEBAB CUCI MOTOR ADALAH LEBIH BAIK DARIPADA BERKHALWAT

1.Cuci motor boleh dilakukan depan kawan-kawan tanpa merasa malu dan bersalah.

2.Masa sedang asyik menggosok dada motor tak perlu tengok-tengok kiri kanan.

3.Motor tak merengek-rengek masa ia mula basah dan licin oleh sabun.

4.Boleh tangguh beberapa minit, pergi sambut telefon, makan nasi, pergi tandas,hisap rokok tanpa sesiapa yang tak puas hati.

5.Tak perlu pujuk-pujuk dan berjanji untuk bertanggung jawab sekiranya hendakmula mencuci motor.

6.Lepas cuci boleh naik dan henjut-henjut serta tunggang-tunggang dalam sebarangposisi tanpa emak atau JPJ tegur sekiranya belum dihidupkan enjin.

7.Tak perlu bersusah payah mencari tempat tersembunyi, depan rumah atau distesyen minyak pun boleh.

8.Nak pancut air sepuas-puasnya dalam atau luar enjin tiada yang larang.

9.Nak buat setiap hari lagi digalakkan, malah dipuji oleh kawan-kawan. Majikan tidakakan memecat anda.

10.Jika kebetulan tok kadi dan ketua kampung melintas, anda boleh menegurdengan senang hati dan mempelawa mereka mencuci motor.

niceee taaak?
taken from zuhdifreak
thanks man!


HEBAT!

3 comments:

Herda_Husna said...

ngeng glerrr. tapi masuk akal. hehe

syaimz said...

hahaha,sikit masuk akal.haha XD

ziera.jamil said...

eiiii,,sengal:p