ADVERTISEMENT / IKLAN

Sunday, 3 April 2011

KPG

ASSALAMUALAIKUM!

hey checkitout yaw!
entry kali ini nak cer cerita sikit pasal junior gua,

bukan junior MRSM balik pulau
bukan junior sekolah lama
bukan junior yang aku tidak kenal
*jangan terasa yow*

tetapi

junior,
EXPRESS MARA-UTM!

or nama glamor dia,
FORECAST 16

*malas nak pilih gambar lain,yang ini je yang ade ramai giler budak sengal*

mereka ini,
junior yang SANGAT SENGAL
siap buat group KPG =) dalam facebook...
ingatkan formal sikit macam xpress 15 (my batch yaw) ke...
*ke memang dah ada,tapi aku belum masuk lagi?*
*kalau masuk pun,memang tak tahu malu eh senior forecast 15 ni!*

anyhows, sabar je lah eh,
nak jadi ABANG CARING lah kan...hahahaha
sensasi sekarang mereka ini,
banyak sangatlah

kejap kejap iPad lah,
ade iphone lah,
ade blackberry lah,
ade blueberry lah,
ade lomo lah,
ade...ade...ade...zzzz

tapi yang pentingnya,
mereka dapat ENJOY and create a STRONG bond sesama sendiri
manalah tahu nanti,
dah masuk DEGREE tak dapat nak jumpa SEMUA..
seperti apa yang kami seniors forecast sedang melaluinya ):

bersyukur ye forecasters,
anda sangat beruntung dapat meet with friends from many backgrounds,
learn, share, experience all together,
before there's no time at all (:

insyaAllah semoga pertalian persahabatan korang berkekalan sepanjang zaman (:

ikhlas dan luarbiasa,
syaimz

P/S
sorry
jika time kat facebook,
seronok jer chat ke apa apa,
tapi kat luar tak tegur ):
sorry lah,bukannya aku kenal sangat korang kat luar!
apa apa pun, tegurlah ye? (:
niceeee

HEBAT

3 comments:

mad khaz said...

oit2,apende mksd kpg 2?

btw,ko kne hilangkan verification huruf kt komen ko ni,bru senang or nk komen.

tlg same member bro :D

Awan Fantasia said...

salam..still berminat lagi atau tidak dengan sistem 1JUTA TRAFIK FREE?jika ya,sila letak button..jika tidak,maklumat anda akan dihapuskan dari data..terima kasih.. :-)

syaimz said...

@mad khaz : taknak! haha