ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 17 May 2011

animasi jepun, kau sengal sangat

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


pergi youtube, korang search lah animation jepun, iklan dia ke...TENGOK JE SEMUA...sah-sah video dia tak masuk akal. Otak memang tak dapat nak process kesengalan semua video diorang.Contoh :

*LICKITY, LICKITY, LICKITY*

MR.ANDO OF THE WOODS


you japanese, are geniuses...YOU MAKE MY MIND OUT OF CONTROL

Nota Kaki Bigfoot : Aku dah tahu lamer video ni, tapi jumpe pulak kat blog serius. Alang-alang,copy and paste je lah

2 comments:

ijatkomeng said...

bhahahha,,,,asl nnie dow??bpk ah....

syaimz said...

@ijatkomeng : aku lagi lah tak faham.haha