ADVERTISEMENT / IKLAN

Sunday, 15 May 2011

bunyi sangap tiap-tiap malam

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


dah pukul 4.43am pagi, time untuk tidur...mengapa aku tak boleh tidur? sebab apa? meh aku tunujuk sebab apa

SEBAB
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
18 SX
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
CARAMEL!
BAYANGKAN BUNYI KUCING YANG SANGAP NAK BERMESRA DENGAN KUCING JANTAN YANG LAIN...BUNYI MEOW YANG URRRGHHH!!!!
aku sabar je...

okay, nak tahu macam mane?
usha video ni...
*tak tahu lagi tahap jelas dia sebab aku gune camera 5MP Carl Zeiss Lens Nokia N95 8GB*



kucing aku memang nak makan penyepak ni...tapi sabor je lah...harge dia rm300+ kot.haha

Nota Kaki Bigfoot : Cats are awesome

17 comments:

mad khaz said...

hahaha,comel XD

izni.nabilah said...

kucing amat bagus untuk melegakan sakit perut sebab period. eyh?

SuzaDin said...

betina ker nie???
gtl cm tuan dia hahaha
pape pown mmg comel
hohohoho

NadiRah said...

ahahha..
kalau itik kuning nk mngawan cane ek bunyinya????
hahahahha!!!!

syaimz said...

@mad khaz : comel yang menjengkelkan

@izni.nabilah : mana dtg fakta peli tu

@suzadin : mestilah betina.tuan setakat gatal bulu kaki je.haha.comel itu tepat

@nad : hahahahaha.tak dapat bayangkan bunyi dia @_@

loveville said...

comel lah kucing tu. syaimz jelez la kucing tu lg comel dr syaimz. keh3 ;P

bidadarihijau said...

hahaha...name je rse nk mkn2...comelll....biarpun byk bunyinyee..huhu

Halimatun Sa'adiah said...

comelnye die...g la crikn pasangan nkwat hubungan..

tingat miow sy,dlu salu tdo ngn die...

syaimz said...

@loveville : hahaha,jgn kantoikan saya.haha

@bidadarihijau : hahaha,ngap lah kucing tu,hilang masalah saya.haha

@halimatun sa'asiah : haha,calon yakde lagi XD

shahsyaz said...

huhuhuhuuhhuuu..chait, ko geletek kucing ko gune kaki, aishhhh~~~~~

dh lame aku x bw, buzy sgt, hehehe, update blog pon dh xde gak.

syaimz said...

@shahsyaz : malas nak gune tangan.kucing pun suke kalau gune kaki.ahaha

EYFAalias said...

hahahaha. kucing tu comel :D

follow sini :)

syaimz said...

@EYFAalias : haha,sgt kaaan? (:

Cik Arda :D said...

COMEL LARHH..eeeee gerammm...!!

syaimz said...

@Cik arda : hehe,sekarang kat rumah ade sekor lagi kucing baru (:
tapi bulu dah kena cukur sebab kena suntik ape entah :P

alif haris said...

hahaha .. sore kucing sangap memang anoying dow .. haha

syaimz said...

@alif : haa. sgt annoying. memang nak kena penyepak