ADVERTISEMENT / IKLAN

Thursday, 5 May 2011

comel (:

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1MALAYSIA


hari ini sangat boring...sebab aku langsung tak mengisikannya dengan pelbagai perkara-perkara yang berfaedah...seperti...seperti...paintball,mengaji,study...dan bukannya tidur macam aku =_="...


AKAN TETAPI!!


aku sudah jumpa something yang sepatutnya aku share! (: *take a look please!*


pasal apa?
pasal...

LIPAS!
COCKROACHES!
*benda warna coklat yang terbang-terbang dan suka mengganggu gadis-gadis comel dan ayu*

*hehe...bukan yang ini...its just a guy in a roach suit*
.
yang sebenarnya!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

*caaakkk~~ CUTE tak saya??*

lipas?? eewww~ *engkau memang menggelikan lah syaimz!* ehh,mana ada! aku cuma tengok lipas ini...macam an interesting insect..dia..small,fragile,lincah,busuk? *okay je*...aku cuma nak kata...mereka nak hidup.mereka akan takut kita...kita takut mereka...mereka meraba kita,so kita bunuh mereka.haha.tragic giler cerita

*jangan bunuh mereka...sedih aku...kalau aku bunuh lain cerita.haha*


*kitaran hidup mereka (:*

*boleh dimakan kan en.cina?*
NGAM NGAM NGAM
*macam makan McChicken McD*

therefore,korang semua tidak perlu nak takut kepada makhluk yang comel seperti lipas ini...takutlah pada diri sendiri sebab diri sendiri lebih menakutkkan dari makhluk-makhluk yang lain.haha

*cool (:*

*senang cerita...aku suke lipas.haha*

P/S : aku suka lipas.aku suka bunuh lipas.aku suka kamu tapi kamu tak suka aku.haha.

6 comments:

NadiRah said...

kejamnya...suka lipas, tp pembunuh lipas...nad okay gak..tak bunuh2..x kejam macam kamu..hak3

syaimz said...

@nad :hahaha.saya like mereka.(:

izni.nabilah said...

orang makan bihun kungfu sambil baca entri nie.. sedapnyer...

syaimz said...

@izni : nak gelak ke?..hahaha

liyana shamsuddin said...

aish ada jugak yang suka lipas?

syaimz said...

@liyana : haha, saya la tu~