ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 3 May 2011

desires?

ASSALAMUAIKUM & SELAMAT SEJAHTERA 1 MALAYSIA

tomorrow is a big day for a big paper! *size A4 je* paper yang agak seronok untuk dijawab tetapi disebabkan carry mark aku tidaklah hebat mana seperti coursemate aku yang lain.Therefore usaha aku sangat power tapi nampak macam biasa-biasa! Nasib roomate,coursemates,members sangat bersemangat untuk study and prepare habis-habisan untuk finals ini,aku terasa aura mereka.woww,hebaaat~!

IM GOING FOR FULLMARK!
no toyols! no dadu! no usha-usha member sebelah!
*a strong desire there!*

*fluid,i like you,but because of the carrymark i had,i have to sacrifice for you even more XD*

*berat kepala memikirkan the right solutions for each of the problems given*

*seeking for the right answer...somewhere...list jawapan dalam poket kot*

okay,cut entry short! study study study! latihan latihan latihan latihan! have a good day peeps!
About osama died? Search kat internet please,a lot of entries about him!

Nota Kaki Bigfoot : Bila nak cuti...Khairul Azri dah start cuti,dah habis exam awal...huhu

8 comments:

NadiRah said...

hihih..
khairul azri abes dah??
tak aci!!!!

mad khaz said...

hahahahaha.

suruh amik kimia xnak :P

@nad : aci aci la,ekeke XD

syaimz said...

@nad & @azri : arrrghhh~~ NAK CUTI!!

syaimz said...

@nad & @azri : arrrghhh~~ NAK CUTI!!

amelia said...

SYAIMMM! WAKAF KAN BUKU KAU KEPADAKUUUUUUU hahahaha sharing is caring.. ^^,

syaimz said...

@amelia : tengook dulu laaa~

amelia said...

tak payah tengok. tutup mata pon still boleh pas buku tu. hahhahahahaha

syaimz said...

@amelia : haha,okeeey