ADVERTISEMENT / IKLAN

Thursday, 5 May 2011

minesweeper

ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT SEJAHTERA 1 MALAYSIA

siapa antara anda yang suka main minesweeper sampai betul-betul addict? macam mana boleh addicted?? Disebabkan oleh tahap kesukaran Expert,asyik kalah-kalah,letup-letup punya pasal...aku ketagih untuk MENANG! Manusiakan sentiasa nak menang tak kisah apa cara pun...nasib takde cheats untuk main,kalah tak dah lamer aku solve minesweeper ni.haha

*Expert Mode,ada 99BOMB*

*baru je main 87 saat,dah terkantoi...adessh...*


*berapa kali aku main? dah almost 453games...dalam masa 3-4hari...*

These games maybe very addictive to certain people...especially for those who doesnt like to give up like me.Siapa yang tahu main,sila main! Yang tak tahu,senang je...contohnya kelik je mana2,then ade keluar satu nombor kat satu petak kecik...nombor tu menunjukkan bilangan bomb disekeliling kotak kecik tu.

so,goodluck!

Nota Kaki Bigfoot : mainlah permainan yang sihat sedikit.haha

6 comments:

NadiRah said...

ceh! xde gamne lain ke???hahahha

izni.nabilah said...

jom main Barbie's fashion show! wee~

syaimz said...

@nad : laptop aku takde pun game yg ganas2...kecuali angrybirds XD

@izni.nabilah : barbie??

Kori H.S said...

bosan men bro.. ak men 10 kali pn x lpas.. asyik meletop ja! hahaha!

Kori H.S said...

bosan men bro.. ak men 10 kali pn x lpas.. asyik meletop ja! hahaha!

syaimz said...

@kori H.S : kena maen dgn penuh sabar...haha