ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 17 May 2011

news feed,kau gila

ASSALAMUALAIKUM WBTT & SALAM 1 MALAYSIA


kegilaan aku terhadap news feed semakin menjadi-jadi, mengade-ngade, girang *sesuai ke perkataan ni?*. Kau nak apa sebenarnya? Menggedix kata ada notification from kawan aku, group aku, bla bla aku. Apa jadah engkau rajin sangat ni? Nampak sangat aku ini suka follow macam-macam tapi hanya sekadar follow dan tak buat havoc kat situ. Opps,im sorry~! *gaya amir,nasib dia dah chow dari Maharaja Lawak dah* Okaylah, aku sangat syukur kau menggedix macam isteri aku *macamlah aku ade isteri*. Kalau aku tak tahu the latest news, guarantee jenoh aku gi stalk profile aweks aweks & jantan jantan kang.haha.




*ni ciput jeh,silap print screen.haha...notification sepatutnya dah 99..haha*


daripada tak ada kerja, jadi ada kerja
I STALK YOUR PROFILE (ACOUSTIC) - JAZZ HAYAT & AZIZ HAYUN

Nota Kaki Bigfoot : Aku bersyukur dengan kau news feed. Aku taknak kau tinggalkan aku.haha

8 comments:

NadiRah said...

hohoh..ingt pe td..huhu..nad malas nak delete mende tu..huhu

syaimz said...

@nad : haha,saya dah menggila dgn news feed XD

mad khaz said...

hahaha,sengal :P

syaimz said...

@mad khaz : you know what i mean~>haha

CIK FERRA AWW said...

TOLONG LAH. I TAK MINAT LANSUNG YOUUUUUUUUU

syaimz said...

@cik ferra aww : haha,ape nih??

huzree said...

hahaha...camner nk amik screen shot mcm first pic tuh?

syaimz said...

@huzree....tgk lah kat lappy ade tak button print screen?