ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 31 May 2011

vlog #001 | idea please

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


cameras 'PRO' | checked!
actor & actresses | okay! boleh kira checked!
idea | TAKDE!! *copy copy*

*i need ideas please*

minggu ni aku dah nekad nak buat at least satu vlog bersama member-member forecast yang still ade di UTM...especially yang ada SHORT SEM...*sedihnya kitorang*...malangnya aku OUT OF IDEAS sebab not so good in creativity & originality...TAPI...untungnya member ramai, IDEA BELAMBAK! so, nantikan vlog kami InsyaAllah akan 'link'kan di facebook,youtube,1tube dll...

VLOG FORECAST 15 COMING SOON...
REAL SOON...





*camera yang dipinjam from makcik aku tersayang. Sesuai untuk beginners macam aku*
*InsyaAllah dalam masa terdekat akan memiliki camera sendiri, cuma rezeki belum sampai*



*camera milik Mr.Uzair Suhud, beliau akan turut serta dalam misi vlog kami*



*camera milik Mr. Afif Amali Othman, beliau...aah...akan turut serta lambat sikit sebab beliau dah balik ke halaman kampung baliau...di Kulim*


Nota Kaki Bigfoot : aku,uzair & afif still ade banyak lagi kena belajar pasal nak guna camera-camera 'PRO' ni *afif dah intermediate pro*. Jika ada yang sudi nak mengajar kami, kami sangat-sangat-sangat menghargainya! Please & thank you! (:

1 comment:

Anonymous said...

mulberry outlet uk I am confident about who I am and I think everyone should be happy with what they have. ghd straighteners