ADVERTISEMENT / IKLAN

Thursday, 23 June 2011

Mega Bloglist Umar Faruq

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


klik SINI untuk more detail macam biasa ye

MEGA BLOGLIST SIOT

RUGI KALAU TAK JOIN,
sebab nak 100 BLOGGERS JE!!

Nota Kaki Bigfoot : Ni serius paling simple punya entry aku pernah buat. Aku serius takley terima...haha...

13 comments:

Domo Mega said...

sudah join ma :D

syaimz said...

haha, terbaeklah anis (:

Domo Mega said...

haha...biase2 je ^_^...syaimzlah terbaik...huhu ^_^

Sunah Sakura said...

aha..kalo akak, paling simple, segmen2 abg ben la...hahahhaha

Amni said...

belum join.. nak join jugak la lepas ni... wehuuu

GaRy™ said...

peserta segmen?.. tengok ni.. penting! klik kalau x nampak k?

http://i1196.photobucket.com/albums/aa419/bleeddrummerz/CU1.png

CikNyz said...

cepatnyer awak join...sy baru jer tag kat awak.....hihihihi...mmg semagat laa..

CikNyz said...

cepatnyer awak join...sy baru jer tag kat awak.....hihihihi...mmg semagat laa..

syaimz said...

@domo mega : tapi thankyou sebab join (:

@kak sunah : haha,kan best masuk segmen yang simple2 XD

@amni : cepat sikit wooo, mau tutup tak lamer lagi~

@gary : yeaah.haha...okay

@ciknyz : haha...jom join jom join!

Wahida said...

Eh, sama la. Kita pun join blog list beliau :D. Salam kenalan :)

syaimz said...

@wahida :alright~!

A M E ! said...

hello there . ame singgah sini dari blog Umar Faruq . good luck ya . happy blogging .

have a nice day ahead ya . ohh jemput singgah blog ame ya . :))

syaimz said...

AME : alrighty!