ADVERTISEMENT / IKLAN

Monday, 4 July 2011

bercuti besama syaimz

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


sungguhnya indah cuti aku ni *dua bulan pun aku dah tetap bersyukur*. short sem dua bulan sudah pun settle. sekarang tinggal kekosongan dalam enjoyment dua bulan aku ni. aku memang ade plan dahsyat harem karut punya!....em....actually memang belum ade plan lagi ):

tapi yang pentingnya,
aku akan lebih 'ACTIVE' di


*kantoi lah aku selalu tweet dengan siapa tu!*

*ini bukan blog aku...serious*

GLOBAL OUTREACH PROGRAMME
*ape kejadah ini? gua mau fly gi UK!*

MAMA'S ERRAND BOY / GRAPHIC DESIGNER
*no gaji...dapat something else maaaaa*

TAUKE BUAT HEADER KEFLASHYY
*nanti aku officially kan bila nak jadi tauke header, aku nak belajar buat flash sekali*

TUKANG URUT BULU KAKI
*aku terkarut di sini*

Nota Kaki Bigfoot : Ini entry notice je. Warm up sebelum entry lagi panas (;

11 comments:

Freaky said...

tu dia. aku dah nampak semangat blogging dalam diri ko. haha

NadiRah said...

untunglah nk g Uk..jgn lupe ole2.. ^^

syaimz said...

@freaky : oh terima kasih sahabat ku~~

@nad : yes kamu~~~ boleh je utk kamu~~~

sergeant keroro said...

hahaha, aku pon selalu tweet dengan dia. xde orang lain =,="

fatin syahirah :) said...

cett. kero and syaimz. ta kan korang tweet nagna ku je kot =.= HAHA

AmalinaNashihin said...

haha.
semoga 'berjaya' yeeee :P

syaimz said...

@sergeant keroro & @fatin : awww, so sweet lah kamu berdua~~

@amal nash : ape nih ape nih ape nih?

GaRy™ said...

aq x reti la tweet2 ni.. hahaha... tweet just nak update status kat blog... muahahaha..
yang penting semangat tu derr.. hahaha..

syaimz said...

@gary : TERBAKAR SEMNGAT AKU NI!

farasakura said...

lama dohh ko cuti 2bulan...yang tu, cm xde cuti je XD

syaimz said...

@farasakura : siape tu? haha...orang busy lah kan si ''yang tu'? haha