ADVERTISEMENT / IKLAN

Monday, 4 July 2011

BLOGundi

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


eh? AFundi? tak pelik, karut je ni. tak pernah baca or dengar? meh usha KAT SINI or



BLOGundi ini si Datin Tyka yang buat. Siapa calon-calon dia? AKU LAH HOI! antaranye...kot

*syaimzhebat.blogspot.com*

pertandingan ini, seriously guna sistem undi...DAN ADA POLL! Last 10 bloggers kena sepak keluar. *kejamnya ayat aku* hadiah dia banyak & lumayan wooo. gua mau gua mau~ usha lah kat SINI

ready dah nak undi?

semua same je. bagi korang nampak je. HAHA
aku tak desperate kan? aku sangat modest *karut*

LETS DO THIS

THE CHOICE IS YOURS!!
*aku blogger biasa-biasa je kan?*
CEPAT CEPAT CEPA CEPAT

terima kasih semua!
<3

11 comments:

sergeant keroro said...

dah undi XD

NadiRah said...

dah undi!! ^^

syaimz said...

@sergeant keroro : oh sesungguhnya aku sangat terharu XD

alif haris said...

telah ku tunaikan tanggungjawab sebagai pengundi .. haha :D

vote for u bro^^

syaimz said...

@nad : suke <3

@alif : you're the best bro!

fatin syahirah :) said...

kenapa aku undi kau ? TERtekan -.- HAHA

syaimz said...

@fatin : OH THANK YOU!!!

Freaky said...

yeahh dah bro. :D

GaRy™ said...

dah vote.. ko nombor 10 skarang.. hahaha.. jangan sampai terturun lak bro.. rugi2...

syaimz said...

@freaky & @gary : NICE ONE BROOOOS

Amira Anorah said...

bro..camne..sume tu kawan aku bro..

:D:D... aku dah undi salah satu..mungkin bro salah satu nya..muehehehhehehe