ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 15 July 2011

photoshoot complete, video aaah...

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


syukur alhamdulillah hari ni dah settle semua photography scenes all around kl. Sekarang ni tengah process stop-motion video untuk video Graduan Aspire : Kita Jumpa Di Sana...percentage siap tak sure lagi...sebab BANYAK kerja kena buat...insyaAllah malam ni siap and diuploadkan malam ni di Youtube, 1Tube, facebook...so await for its arrival semua! terima kasih!


*sorry gambar senget...shooting in KL best due to the crowds there (:*

Published with Blogger-droid v1.7.2

8 comments:

honey'da_i said...

gudlux !! =)

z said...

semogas berjayass.. :)

syaimz said...

@honey : oh thank you~~~ <3

@z : oh thankyou~~~ <3

Freaky said...

adehhh senget pala aku duk tgk ni

syaimz said...

@freaky : senget sikit je. haha

arnabs said...

mcm bez ja..
gud luck bro

Nur Syazana Mohammed Sani said...

nak tengok videoo nye ^^

moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/saturday.html

fatin syahirah :) said...

ini bukan gambar senget, ini gambar tak rotate -.- haha