ADVERTISEMENT / IKLAN

Sunday, 17 July 2011

ser la penang

Hai semua,

Hari ni aku drive ke maktab bersama-sama member semaktab aku di penang. Sepanjang trip dari shah alam ke penang bagi aku biasa je....tapi...nak carik hotel je macam seeeerrrr....panas aku...dah berapa kali aku pusing area hotel kat masjid kapitan keling, sumpah aku tak jumpa...jenoh member aku gi tanya-tanya...

PANAS WEYH...serious dowg...tapi of course la dah jumpe hotel in the end...hati tetap panas...adesh...sabor je laah...

Sekarang aku nak tidur. Penat drive kereta manual Gen2 tersayang...selamat malam...
Published with Blogger-droid v1.7.2

7 comments:

ubi said...

jauh tu ko drive..tol bape sume onkos?

Freaky said...

jauh drive wess.. syok tuu

xamree said...

hebat!!

fatin syahirah :) said...

opsss. P tak hilang lagi bang ? haha

-.- bilalah aku nak ada keyakinan bawak kereta ni =.=

AmalinaNashihin said...

siapa suh drive manual?
kekeke

syaimz said...

Haha...next year baru pi...minyak rm50+, tol rm40+...manual? tak elok kita berhipokrit right after lepas test jpj. Haha...

NINA AMIRA said...

tak tanya org ke kt mne hotel berdekatan..?? hotel kt pnang byk dkt area town lah.