ADVERTISEMENT / IKLAN

Wednesday, 13 July 2011

stop-motion


ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA

Buat beberapa hari ni aku akan busy dengan gerak kerja visit to London...planning on our methods of presentation to our soon to be sponsers...plus, me and a few friends are working together to put out one mega video project where we'll be shooting scenes from all around KL. So i'll spend less time on the internet tomorrow. *not cool*

Haha, rajinnya aku nak update blog using Blogger-Droid ni. Its cool kot!!

Btw, check out the image above to see our discussing table. Haha...berterabur..kar rumah aku tuuu....

Nota Kaki Bigfoot : PLANKING
Published with Blogger-droid v1.7.2

10 comments:

Freaky said...

jelesnye aku.. hahaha blogger droid

Wadi AR said...

syim bg aku droid alah tu. demm!

GaRy™ said...

dalam banyak2 ayat ko, perkataan blogger-droid tu la yang paling nampak highlight skali...XD

syaimz said...

@freaky & @wadi Ar : aku still newbie gune semua ni. haha...Bro Ben lek je guneee

@gary : haha...tu automatic :P

NadiRah said...

untunglah....
jgn lupe ole2 dr london.. ^^

syaimz said...

@nad : okay nad (:

fatin syahirah :) said...

uuuuuu ~ jeles maaa. haha

syaimz said...

@fatin : you tak perlu lah jealous jealous <3 haha

izyan yasmin said...

hee . jeles gilaa seyhhhh :|

syaimz said...

@mimin : nak satu? haha