ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 16 August 2011

Jual | Nokia 5800 XM Grey

ASSALAM & SALAM 1 MALAYSIA


di sini aku nak mengiklankan phone aku tersayang, Nokia 5800 XM Grey untuk sesiape yang berminat. 2nd Hand ye. Sila baca description di bawah ye. Terima kasih.






I would like to sell off my Nokia 5800 XM Grey (its a ZITRON set bought
on 2010) as soon as possible because i would like to buy a new phone.

The body is still in a well condition.
There are small minor scratches.
The Screen Protector is still intact (with a lot of scratches). Boleh tukar baru.
The stylus could not be hold tightly in its socket so i had to clog it with a
small tissue.

I'll include with the original Nokia 5800 XM's box, 4GB Micro SD Class 2 and a Charger.
There is no earphone since i have misplaced it somewhere.

The price is fixed at RM350 (including postal)

SAYANGNYA SUDAH DIJUAL PADA
4.46PM 16 OGOS 2011
CEPAT TAK??

please email me if interested,
syaimzhebatz@gmail.com


or SMS me at,
0172394789

living in Damansara area.

*Zitron Set itu ialah original set Nokia yang diedarkan melalui Zitron. Contoh company lain yang mengedar original nokia phone ialah Avaxx dan i-Mobile*

6 comments:

Domo Mega said...

huhuhu...nk beli ke x eih..sbb x cukup umur lgi...lgi satu sbb mak x kasi guna hp...huhuhu...^.^

lama x singgah blog ni..kalu ada masa..join la segmen ni ^.^

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/08/segmen-domo-mega-kejayaan-hidupku.html

sergeant keroro said...

hehe :P

macam murah jek ko jual?

fatin syahirah :) said...

uuuuuuu~ asek henpon baru je kau ni. haha. dahsat !

syaimz said...

@SK : memang murah pun kalau ko beli 2nd hand kat kedai henset. aku dah puas servey. bwahaha...

@fatin : rezeki? (:

@DM : alahai minta ampun oh sahabatku sesungguhnya aku tidak suka online dah.

Domo Mega said...

hahaha...xpe...x kisah...saya tau awk byk kerja nk wat smpai nk on9 pun ada terhadnya...pape pun...semoga kerja anda berjalan dgn lancar ^_^

NadiRah said...

wahhh..
ade nombor phone..
nk kacau lah~ huhuhu