ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 25 February 2011

haziqah's birthday party bash (:

ASSALAMUALAIKUM

ahem2,sempena birthday haziqah pada 24Feb 2011 Pukul 12.00mlm

kami...*kawan-kawan tersayang nya*
kami kenakan beliau ni cukup-cukup (:
*beliau kena kencing habes2 pada malam tu*

it was very fun.awesome.hebat.superb.delicious(cake)

*nice tak cake dia??*

*kek dia hensem gilerr...err...sadiiy??*

*upacara memotong cake...no ladybird!!*

*aku layan jeh..dah lapar sgt! D:*

*haha,ngam ngam ngam Kak Rinie (:*

*hehe,sorry iqa.Kita terbeli telur+tepung lebih untuk anda*


*haha,kak Rinie pun kena gak (: like adik,like akak*


*haha,kami pun tak terkecuali dowww*

 *haha,haziqah memang kena buli+bantai habes2an*

 *omgeee,teruk seyh muka aku (:*

 *haha,syu,jamie,fatin pun join the club (:*

*the BIRTHDAY GIRL*
NUR HAZIQAH BT BAROM
19THN
*baru*

haha,malam tu memang the best
*aku masih tak cukup untuk kenakan haziqah (:*

next year punya PRANK lagi best (:
insyaAllah

hopefully birthday aku nanti takde lak seteruk begini (:

*thanks a gazillions to uzair,sadiy,afif,azri,azim,ekin,teha,kak rinie,n those yang aku tak kenal*
for making this birthday bash a very memorable one (:

HEBAT!

No comments: