ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 26 February 2011

it hurts with style

ASSALAMUALAIKUM

oucchh...sakiit~
haha,pada hari JUMAAT 25.02.2011,7.00PM...
buat kali pertama aku terslide motor (:

syaim jatuh dengan penuh style+macho+cool+hebaat

*haha,aku bawak 100kmh time jalan basah! *

SANGAT BAHAYA!
*dont try this anywhere (:*


NI MOTOR YANG AKU BAWAK
*aku gurau jeee,actually...*

ACTUALLY

aku bawak EX5 sahaja,buat GABRA korang jeh



stylo tak motor nih?

apa yang aku buat kat motor tu??
aku buat macam REMPIT lah!
lesen P untuk motor pun takde :p


*image provided form Google Images*

GURAU JER

yang sebenarnya happening mcm ni dengan penuh STYLE sambil aku CONTROL MACHO

 alhamdulillah,jatuh tak cedera teruk.
cuma calar-calar.
meleleh darah keluar (:
*nurse,HELP!*

syukur alhamdulillah selamat lagi
aku pun insaf lepas tu...
hehehe...

ingat ye,jangan bawak motor laju-laju time hujan macam aku (:


HEBAT

6 comments:

eEzNIe =) said...

suka sangat kannn..

Nur Amira Ramli said...

hahahaha. tar tu bg ciuman sayang! hahahaah padan muke!!! :p

syaimz said...

izni : biase2 jeh
amira : ape ape? mana dtg idea ciuman syg tu?? haha

Nur Amira Ramli said...

x tau x tau. haha ^^

wiernadriezan said...

baru accidnt cuti sem lps
dkt dpn umah...
mmng bagus bawak laju2 d selekoh
terus putar2 daa

syaimz said...

amira : aku rasa aku knal si genius yg keluarkan idea mcm tu.haha
salehaa : haha,feeling potong angin tu yg besst.vrrooom.haha,naseb putar2 xde lah melanting jauh ke mana (naseb takde org time accident :p)