ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 25 March 2011

out of focus

ASSALAMUALAIKUM

syukur alhamdulillah kerana hari ini dapat update blog (:
*dah sehari tak update blog rasa macam tertinggal satu tanggungjawab yang sangat besar!*

wow,minggu ini sangat dahsyat! D:
sibuk busy sibuk busy sibuk busy!

dengan apa?
*apa dengan gaya tone Ting Lee Hom*
oh,dengan hal hal mahasiswa lah

lets be an all rounded mahasiswa!
ini boleh buat, itu boleh buat, you just name it,we do it!
*haha,dahsyat sangat tu weyh!*

so much SACRIFICE!
oh well,ada impian dan matlamat masing masing bukan? :p

as for me,
aku mahu jadi seorang aeronautical engineer
MAS/AIROD/BOEING/bla bla black sheep

aku mahu menjadi seorang usahawan yang berjaya
i love entrepreneurship
i want to make more jobs to our beloved country
i want to be the best out there!
9/10 rezeki hidup datangnya dari perniagaan ye (:
*sorry,im not sure this hadith was riwayatkan by whom*
*yang surenya,it was from the Prophet,Nabi Muhammad SAW*

aku mahu jadi seorang pemimpin yang arif
among family,friends,and everyone around me

aku mahu jadi seorang hamba Allah yang beriman kepadaNYA
*it should be first! memang pun,saja letak bawah so korang boleh perasan*

with this dreams,
I'LL PUT INTO EFFORT!
PROMPT ACTION!
its NOW or NEVER!
InsyaAllah,kerana ALLAH untuk MANUSIA
*ayat slogan UTM*

misi sekarang :
*priority step by step*
belajar,business,GOP,RakanExcoICT

HEBAT

1 comment:

Blog itu duniaku said...

insyaallah, i know you can achieve what you want in life!!
"big risk taker is the bigger success maker"