ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 26 March 2011

sakit tapi aku power

ASSALAMUALAIKUM 

yess,post kali ini aku nak citer sikit,
kecuaian aku & ketidak'pro'an aku
dalam,

MENUNGGANG MOTOSIKAL
*sebelum ini pernah accident n lari allignment tayar motor member*

tapi sekarang!
aku telah menghancurkan MOTOR kawan aku yang lain pula ):
apa yang rosak??
lampu depan tercabut,meter pun tercabut,side mirror tercabut,
tayar depan belakang allignment lari,foot rest bengkok.

terok tak ?
memang atas kesilapan aku sendiri ;(

oh well,aku maseh kebal!
tapi aku bersyukur kerana dapat escape dengan calar calar
*dah la ramai orang datang usha :p*

dont worry my friend!
aku akan baikpulih motor ko!
walaupun dah motor itu dah 20thn hidup,aku akan renew dia!
why??

sebab ko member aku lah (:
*sem ini sudah 3kali accident ):*

HEBAT!

5 comments:

aLya maNip said...

nie bukan hebat..ni kebal..haha

izni.nabilah said...

yay!! pkai plaster banyak2.

izni.nabilah said...
This comment has been removed by the author.
fyezah hasbullah said...

HAHA.. kesian ko syaim =.=

syaimz said...

oh well,terima kaseh kerana caring fiza~~ hahaha