ADVERTISEMENT / IKLAN

Sunday, 27 March 2011

vlog in the making

ASSALAMUALAIKUM

syukur alhamdulillah sebab hari ini merupakan first day & first time ber'vlog'
niceeee! it was fun!
*thank you Amali Afif Othman for your superb camera!*

*and also my phone Nokia N95 8GB*

eventhough, macam ade kekurangan,
tapi takpe,
I Syafiq Naim selaku AJK Publisiti akan try edit edit video tersebut bersama pengarah (:
probably,insyaAllah akan diuploadkan dalam website kami
or dalam 1Tube.my
*siapa kami? akan diumumkan soon~*

*official vlog kami in HD*
tapi IN THE MAKING VLOG guna NOKIA N95 8GB aku tu!
*quality video boleh tahan la...not HD ):*

but insyaAllah,
as we progress, we can make the most greatest,coolest and sublimest video ever!

apa apa pun,aku akan usahakan dengan duit sendiri 
*or orang lain menaja*
AKU NAK BELI CAMERA CANON D60

*i want oneplease!*

mengapa?
come on lah weyh,
compact camera biasa sudah out lah...
sekarang orang guna camera professional (:
*no offense kepada yang tiada kamera hebat hebat macam aku nih*

insyaAllah,moga moga vlog ini berjalan lancar as planned,
sekarang its a secret~~
tapi pasal apa?
apa apa apa apa apa????

wait for the upcoming entry (:

HEBAT

6 comments:

Herda_Husna said...

weh bg ak pnjam enset kau. comel sgt la nset tu. hahaha

syaimz said...

haha,pinjam? dah la phone aku tu besar kejambak XD

fyezah hasbullah said...

weyh , aku pon nak camera canon tuh .. HAHA

syaimz said...

oh well,kena buat betul2 lah part time job nih utk beli kamera idaman (:

aLya maNip said...

waaa..kene tunggu la nie..hehe
sapakah "kami" tu ea..

syaimz said...

haha,adelah itu (:
underground kowt.wahaha