ADVERTISEMENT / IKLAN

Sunday, 27 March 2011

vlog? testing one,two, tiga...eh?

ASSALAMUALAIKUM!

hey hey,superb tak idea VIDEO LOG??
*vlog for short*

haha,nak buat ape hah syaim?
nie mesti nak buat..______________....
*sila isi ruangan kosong tersebut dengan jawapan yang GILER+RASIONAL*

pelik pulak aku nak buat vlog,
idea dah la takde nak citer pasal ape...

main plan nak buat pasal random stuff sesaja,
turns out kena buat lagi serius (:

anyhows,wish me luck yeh.
ade jugak a groups of friends yang akan join vlog aku
*actually we buat vlog TOGETHER GETHER pun*

if you guys ade ape ape idea that should be vlogged,
leave a comment at this post.

insyaAllah dalam masa terdekat akan KAMI umumkan,
bila KELUARnya VLOG kami (:

apa nama vlog itu?
haaa,WAIT FOR IT tau (:

HEBAT!

9 comments:

NadiRah said...

vlog time gathering nnt lah..
mesti best!! =)

syaimz said...

haha,jom jom! (:

izni.nabilah said...

hurmp.

Herda_Husna said...

fuiyoo..menarik2!!

syaimz said...

nk idea nih @_@

Herda_Husna said...

xd idea la. kau bg hint objective vdeo tu

syaimz said...

haha,nxt entry ak terangkan (:

FiZ said...

vlog?apekah?adakah video blog?huhu

syaimz said...

haaa,video logging lah (:
macam...aaahh...
video journal :p