ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 29 April 2011

biasakan kecewa

 ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA 1 MALAYSIA

Petang ini aku rasa nak menjauhkan diri dari segala-galanya...kerana aku tidak perform dengan seelok-eloknya dalam paper Matematik Kejuruteraan aku...aku rasa sedih dan duka..tambah lagi dengan muka aku yang blur dan tiada perasaan ini...silapnya aku dalam beberapa perkara.Perkara yang sangat mudah,aku menyukarkannya. Kesilapan ini memang tidak boleh lari kan? Apa-apa pun, aku rasa aku teruskan je kehidupan ini. Ini hanyalah gara-gara FINAL EXAMINATION je pun.Bukannya pengakhiran dalam hidup.
*mungkin boleh jadi pengakhiran dalam pengajian*

Aku nak cuak tapi tidak boleh kerana aku suka bajet cool.Cuba usha sedikit gambar bawah ini.Aku nak replicate gaya ini jap lagi...tapi aku rasa nak tidur sebab semalam tidur digantikan dengan study last last minute.

 
 *sadness is temporary*

Apabila rasa tetiba down ini,aku rasa nak main guitar...akan tetapi guitar aku tune dia sudah lari.Bunyi dia sangat nyaring,main je apa-apa lagu,rasa nak lempar je guitar bagi kucing kurups main-main. Kalau lipas takpe gak.



*bila aku nak pro main guitar ini? after cuti lah*

Tapi seriuslah,lepas update blog baru rasa ringan sikit hati yang dikelilingi taman ini *gurauan semata-mata*. Alah,macam luahan kan bro2 dan akak2 semua? Yang penting,aku syukur kepada Allah Yang Maha Esa dan Maha Bijaksana kerana memberikan aku satu ujian supaya aku sedar dengan kesilapan aku ini,then boleh memperbaiki diri. Alhamdulillah. Apa-apa pun,petang ini aku nak tidur.

Jika ada sesiapa nak menegur aku dengan kata-kata yang tidak manis,aku akan menggunakan ayat famous Sadiy Safiy,"MAMPUS KAU LAH!"...jika ingin memperingati aku serba-sedikit,silakan.Aku hanyalah manusia normal yang nak jadi hebat! Love Allah,Love Nabi Muhammad/Rasulullah,Love Malaikats,Love Your Family,Love Me.haha

Nota Kaki Bigfoot : aku tidak emo

11 comments:

izni.nabilah said...

yeah!! main guitar? biar bebenor?

shahsyaz said...

uh??? sy pon, dump giler,....


sbb paper RS tadi mcm ngoks je jawab, dh r lect tuh strict..

aish, :P

xpe2, Allah S.W.T sentiasa disisi kita, :)

sabrina said...

jgn putus asa...insya'allah,ad rezki nanti..boleh la jwb elok2..:))
btw,nama sadiy safiy tu cam knal..
dia bekas mrsm mersing kew???
just asking..*-*

syaimz said...

@izni : i play soloo

@shahsyaz : haha,redho je kan (:

@sabrina : memang pun (:
sangat sengal orangnya

ziera.jamil said...

alolo syaim,,ciannya,,
chill k,,
wah,,gitar,,hahahaha,,
x sngke,,:)

izni.nabilah said...

hahahaha~~ ok ok. boleh main I'm Yours nanti. :P

sabrina said...

owhh..okay..
patot la knal...my senior..:))

AmalinaNashihin said...

nota tangan: ko memang emo :P

syaimz said...

@ziera : diam-diam je main.bkn hebat mane

@izni : mane boleh free free

@sabrina : oohh,iyee? niceeee (:

@amal nash : emo itu bukan syaimz.haha

aLya maNip said...

kita dianugerahkan rasa kecewa supaya 1 day kita akan hargai rasa bila dapat something..hehe

gud luck 4 da next paper :)

syaimz said...

@alya manip : terima kaseh! XD