ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 30 April 2011

wifi laju buat aku sangap online

ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT SEJAHTERA 1 MALAYSIA


Ini buat kali pertama aku datang ke Fakulti Kimia-Gas dengan member-member,@Uzair Suhud,@Fakrul Nizam,@Izzat Azim...tujuan ke sana hanya untuk online dan download macam-macam..benda yang baik-baik sahaja ye (:

Pada first impression aku...oooh,tempat ni ke?
*diam je sepanjang masa sebab seronok online dan download macam-macam*

*heavy download and im an online predator*

Puas online macam h****.Tapi still tak puas sebab tetiba sedap download,lag pulaak...maklumlah ramai orang  tengah download.Aku pun usha lah laptop member,perrgh...tabs dia beberapa puluh entah.Nasib tak meletup laptop dia.Kalau itu laptop aku,aku dah ready wasiat dan kubur untuk ditanam. Terima kasih atas perkhidmatan anda.

Okay,short and simple,online niat kena baik.Alang-alang berdakwah ke...kalau dari aku,dah lari dah niat nya. Lets just hope that is for the right cause.

Nota Kaki Bigfoot : rindu online dan download macam-macam.Now i miss home

*where is home?*

4 comments:

shahsyaz said...

ehm......

wifi fght pon ok gaks....

hehehee :)

syaimz said...

@shahsyaz : takboleh jadi ini! kolej10 agak kureeeng

shahsyaz said...

igt kn k10 pki LAN, rupa2 nyer wireless, ehm, so no wonderlah k11 sgt mahal

syaimz said...

@syahsyaz : haaha,tahu takpe (: