ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 2 April 2011

sucker punch!

ASSALAMUALAIKUM

pada pukul 12.30am,2April,Sabtu,
di E@Curve Mutiara Damansara,PJ
aku, kaklong dan kakcik 
watched

SUCKER PUNCH! AGES 13+ ONLY


tapi serius SUPERB lah storyline
even if ade banyak hotties dalam movie tu!

Sucker Punch ini  mengisahkan seorang perempuan,
whereby dia kena masuk hospital sakit jiwa,
*sebab tertembak adik dia time nak defend dari ayah tirinya*
dia,si BABY DOLL kena jadi hoe
*bukan kayu duk korek tanah eh*
tapi,everytime she dances to the music,
the background scene/situation changes as if macam tengah perang (:
STYLO BEB

aku nak bagi RATINGS lah!
hotties 8/10
storyline 8.5/10
visual effects 10/10
overall 9/10

therefore,YOU guys better WATCH!
excellent beb!

HEBAT

7 comments:

Hafiz said...

suckerpunch kurang best..boring...kan kan?haha

syaimz said...

hahaha,i prefer action lah.hahaha

aLya maNip said...

waaaa..cam best je cite nie..nk tgok tp de test bnyak next week..sob..sob :(

Awan Fantasia said...

Salam..macamana?awk join 1Juta Trafik Percuma Di http://awan-fantasia.blogspot.com/p/1-juta-trafik-percuma_01.html kan?Dah letak button belum?apa2 reply kat blog atau r_feyque@yahoo.com.my.. :-)

syaimz said...

@alya : hahaha,chillex (:
tunggu dvd ke...download ke..hahaha

@awan fantasia : weyh,bukan ke button tu ade hyperlink ke blog awk keh.

bebelan cik teha said...

nak tengok...nak tengok...

Awan Fantasia said...

@ syaimz : mmg la..tpi itu sistem..try bukak blog http://tau4374.blogspot.com..dia pakai sistem nie jgak..trafik dia tinggi..kadang2 je low..lagipun sistem nie bru g..blog http://iemanizam.blogspot.com bru pakai..dia still baru g..sistem nie baru dua hari ditubuhkan..so,smakin lama trafik semakin padat la..