ADVERTISEMENT / IKLAN

Thursday, 14 April 2011

minggu orientasi UBM ! mari berkenalan!

ASSALAMUALAIKUM

aku tahu ada antara sekalian yang masih belum masuk you bukan?
ada yang senang untuk masuk
ada yang susah untuk masuk

ADA yang sangat sangat sangat senang untuk masuk?
tidak perlu kira kira kredit
tak perlu isi apa apa borang
SPM ? setakat dah amik sudah


UNIVERSITY MANA TU???
its a WORLD CLASS UNIVERSITY

i welcome you to,
*UBM's the best!*
hanya perlu like kat facebook ya (:

cehway,
power tak university ini?

its not an university you can find it on the face of the Earth,
its right in the Internet
jangan lupa register sebagai mahasiswa/i baru (:
tarikh tutup register??

TIADA!!

so, jangan lupa nak daftarkan diri ya,
kerana anda peluang berkenalan dengan ramai lagi kenalan
dari MALAYSIA!
or even THE WHOLE WORLD!

meet more people,
make new friends,
have fun and enjoy

oh,jangan lupa buat ini ya (:

letakkan banner UBM dalam entry anda
*done*

nama anda dan nama blog anda.
MOHD SYAFIQ NAIM BIN MOHD ZABIDI
*syaimz*

sejak bila mula berblog.
actual starts tahun 2010 dekat bulan March...tapi terdelete pulak account tu,
so yang baru ini baru start March (:

apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.
it'll trully be an interesting one because we might be able to make more friends
seluruh Malaysia beb!
seronok dapat berkenalan dengan ramai student university lagi (:
yang penting,gathering kena ada!

pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.

hey,its good weyh!
it may not be official (university berdaftar)
but pentingnya ada IPTM ini,
mudah lah nak connect dengan student student you betul kan?
so i better take my chances, and so do you.

HEBAT!

4 comments:

miss Fyqa said...

satu uni la kita.
Hehe

Nizam said...

singgah dari UBM.. hehe.. :)

Silent Thinker said...

dtg melawat sahabat seuniversiti..
tahniah dpt masuk UBM
feel free dtg lawat ea~

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/04/minggu-orientasi-ubm-mari-berkenalan.html

Bakri Hussin said...

salam Tuan Blog
datang dari UBM
datang follow sini jom follow balik ok
Jom join Bloglist 1 Bulan bersama Dunialelakimaskulin.com

http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html