ADVERTISEMENT / IKLAN

Wednesday, 11 May 2011

blogger header siap!

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1MALAYSIA


alright! i've did it! aku finally dapat siapkan header pertama aku! *after 2bulan menangguh =.="*

why dont you take a look at it,SCROLL ATAS dan JANGAN TROLL! Jika malas,usha je BAWAH NI JE

*1st header ever made!*

[ perasaan aku ]
hebat

[ ekspressi muka aku ]
tak cukup tidur,selsema

OKAY!
next task!

BLOKWALKING!
opsss,

BLOGWALKING!
ni mesti sebab tak cukup tidur ni


okay,aku bukannya baru je tengok citer THORRGHHHHH petang tadi dengan kakak aku kat e@curve
*sambil memakai baju UTMBLOGGERS.bangga bangat*
overall rating aku | 3.5/5.0
mengapa? masih tak cukup action/fighting scene.i'm an action-junkie (:

Nota Kaki Bigfoot : Nak update apa lagi kat blog aku ni ye?

6 comments:

Nurhaliza Suhaimi said...

fast 5 the best ! ;P

syaimz said...

@nurhaliza suhaimi : nnt saya nak tgk! (:

izni.nabilah said...

betul fast 5 lagi best.

syaimz said...

@izni : nnt nak gi tgk lah

nur shazwani said...

wahhhhhh. ^^

syaimz said...

@nur shazani : :8)