ADVERTISEMENT / IKLAN

Wednesday, 11 May 2011

first year : saat-saat terakhir | part.dos

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1MALAYSIA


CHECKLIST SEBELUM BALIK
autocad assignment   | checked
bilik clear                 | checked
packing barang         | checked   (beg 20kg...reduced to 5-7kg)
transport balik          | entah!


ohmai,macam mana lah nak balik eh? tapi syukur alhamdulillah dapat tumpang balik ke Kota Damansara by kereta Viva Mat Pih besama-sama izzat azim,uzair suhud & mat anas. Terima kasih semua!
*kereta Viva Mat Pih masih brand new (:*

[ FLOW DESTINASI KAMI ]

UTM Skudai JB
ke
Kajang
(rumah izzat azim)
ke
Kota Damansara
(rumah aku)
ke
Shah Alam
(saki baki yang lain)

balik rumah,kucing dah buat bunyi HISS-HISS tak ingat tuan.
memang nak makan penyepak penderhaka ni.haha
so,check pula family members yang ada (:

[ FAMILY MEMBERS ]

abah outstation
di Sarawak,balik Jumaat

mama ada di rumah
baru balik dari kelas Urut

kaklong tak ada
last paper exam hari Rabu

kakcik tak ada
tengah kerja,malam tadi aku yang amik dia

qistina
sentiasa ada!

*happy family,yerp.that's us!*

dah kat rumah ini,aku ada misi penting. Blogwalking,target 500 followers,update design blog *ada sedikit perubahan ya*, laksanakan plan B *apa itu? hanya sebilangan yang tahu!*


Nota Kaki Bigfoot : Aku hebat! I can do this!

3 comments:

WanFadhilah said...

bila tengok gmbo kete tu, teringin plak nak bawak kete. huhu..

NadiRah said...

pe plan B tu??nak tau!!!

syaimz said...

@wan fadhilah : bawak lah,tunggu ape lagi (:

@nadirah : hahaha,misteri XD