ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 14 May 2011

entry panas

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


okay,usha jam jap...pukul 3.05 pagi...rilex lah,biar aku qadhork *ejaan qado epik sangat* tidur pagi kang lepas subuh *habislah, kurang amalan harian aku tidur lepas subuh*

PAAANAAAASSSSSS!!!!

sebab apa?

semestinya bukan sebab aku demam yang kejap hilang kejap ada, mengade benor virus-virus demam mengarut sempoi-sempoi ni. Demam je kot bro, bukan kena landa tsunami or gempa bumi. *aku doakan selamat dari malatapeka* MAMA! Bawak naim gi klinik! tak sihat! *manja sungguh anak sekor ni!*

okay,gua panas sebab blogger.com apa problem. Maintainence apa jadah aku tak kisah, yang penting aku mau blogging. LU LANGSI, LU MATI! cakap je kat creator of Blogger.com, Pyra Labs . Besok blog aku hilang dari muka internet ni. So, aku cadang nak gi kelar tangan aku yang berbulu ni. Haha, gua tipu jeh. Gua bikin mau angin-angin *kentut-kentut* itu maintainer blogger.com jeh. Tapi serious respectlah all problem is solved. Therefore, MANA PERGI THAT ONE POST AKU PASAL AKU BELANJA MAK AKU TU? haish...baru nak bangga kat kawan-kawan aku *tanda-tanda belagak,SHOWOFF!* 

*okay tulisan kecik semut gajah, klik banyak-banyak bagi enlarge*

satu lagi! aku panas sebab kucing aku yang sangap layan mating season ni, nak keluar gi mengandungkan diri *18SX* kaki aku malam-malam ni sangat ringan, ready to kick any anything that annoys me. Oh my Gucci! Sabtu!! Gua mau gi edata jap. Mau jumpa orang-orang besar! Haha, seronok-seronok!

Nota Kaki Bigfoot : Aku perlu berpeluh...baru cepat sihat...asyik duk rumah online & jalan-jalan bawak kete macam orang muda

No comments: