ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 14 May 2011

CONTEST | GUA HEBAT, MAU LAWAN?

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA!

okay! ini lah saat yang dinanti-nantikan! okay, aku nak buat contest untuk promote blog akumeningkatkan bilangan follower, meningkatkan ukhwah antara bloggers (: *niat kena betul*


CONTEST APE? 
troll scroll di bawah, baca, tengok, hayati, makan, buat!

CONTEST GUA HEBAT, MAU LAWAN?
TARIKH TUTUP 10 JUN 2011

SYARAT SYARAT PENYERTAAN

1)  follow blog syaimzhebatz
2) letak nama tajuk contest ni "CONTEST | GUA HEBAT, MAU LAWAN?"
3) copy and paste HEADER yang diatas ni.
4) Simple sangat lah, korang cuma perlu tulis entry, letak picture, video or whatsoever asalkan korang SHOWOFF yang korang ni HEBAT and TIADA siapa BERANI LAWAN
*jangan belagak & poyo sangat pulak.haha*
5) tag at least 2 ORANG *make sure diorang tahu and join gak (: *

HADIAH UTAMA
(SEORANG)
Topup RM20 (Celcom/Maxis/Digi)

HADIAH SAGU HATI
(3 ORANG RANDOMLY)
Topup RM10 (Celcom/Maxis/Digi)

JOIN AND SHARE!!
TARIKH TUTUP 15 JUN 2011

JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ANDA DI RUANGAN COMMENT DI SINI
JIKA TIDAK, ANDA TIDAK INCLUDE DALAM CONTEST INI ):

first contest hebat jeh,the second one hadiah lagi hebat!
*actually tak tahu nak bagi hadiah apa.haha.next one mungkin dapat kete sebijik.haha*


18 comments:

ijatkomeng said...

untunglah ramai y follow..hahah

NadiRah said...

wohohoho~ menarik2..
jap2 nad wat entry.. ^^

NadiRah said...

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/05/contest-gua-hebat-mau-lawan.html

siap!!! org first woh~

MamAL said...

k orang nak join gak =)

MamAL said...

http://mrjojot.blogspot.com/2011/05/contest-gua-hebat-mau-lawan.html

hahaha,,, nie lah hasilnya...

hans said...

semoga ramai join
good luck menganjurkan contest

CIK FERRA AWW said...

ALAMAK I TAK HEBAT LAH! T_________T

syaimz said...

@nad & @mamal : thanks 4 joining!

@cik ferra aww : alaah,boleh work on it lah.haha XD

sangat setia said...

join !!!

:)

http://fayiz6812.blogspot.com/2011/05/contest-l-gua-hebat-mau-lawan.html

ummu najwa ladzim said...

http://ummunajwaladzim.blogspot.com/2011/05/contest-gua-hebat-mau-lawan.html

dah join..sila2 lah jenguk blog saya :))

Nur Amira Ramli said...

http://mantegakacang.blogspot.com/2011/05/contest-gua-hebat-mau-lawan.html

edayuateh said...

ni kalau follower buat entry dan follow blog ni, agak2 tuan blog follow org balik x? hahaha

syaimz said...

@edayuateh : try dulu,baru tahu ape jadi (:

sergeant keroro said...

aku join,haha XD

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/06/plan-no-186-contest-gua-hebat-mau-lawan.html

Domo Mega said...

huhuhu...siapalah menang agaknya ya???hahaha...^_^

saya x sehebat awk pun...apa2 pun..kpd blogger yg join contest ni...buat yg terbaik agar dpt cepat2 adiah tu...kih3 ^_^

nini syuffina jalil said...

hye kawan ! aku masuk :)

http://xtoyolkecikx.blogspot.com/2011/06/contest-gua-hebat-mau-lawan.html

Aziera Jumat said...

guwa in der!


http://axierajumat.blogspot.com/2011/06/contest-gua-hebat-mau-lawan.html

sangat setia said...

ad perubahan add. mohon maaf.

tkot syaimz xjump. ..

link contest : http://fyapelangi.blogspot.com/2011/05/contest-l-gua-hebat-mau-lawan.html
( fayiz6812 )