ADVERTISEMENT / IKLAN

Monday, 9 May 2011

first year | saat-saat terakhir - part.uno

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1MALAYSIA


hoknih,hoktu,hokni,hoktu,plawok,plawok,plawok..finally habis jugak jawab semua paper exams.yeahah!

pesaraan aku              : semua exams settled! yabadabadoooh! *kemudian* %$@*&(!#&$]@
expression muka aku : tiada perasaan,selamba,sengih-sengih,bajet cool *nak tackle awek,haha*

meh aku cecerita pasal suasana before balik...suasana dalam diri aku...*sangat sadis & tragis...pergh,sangat mengarut!*

epilog saat-saat terakhir di UTM 

di bilik
mengemas ini,mengemas itu,
"BALIK KAMPUNG,OH~OH~OH,BALIK KAMPUNG,OH~OH~OH~"
sudirman!,
suara oldies engkau buat aku homesick!
*aku balik dah la hari selasa malam,lagu kentut mana lah datang tu.haih*

tetiba stop mengemas
"TODAY I FEEL LIKE NOT DOING ANYTHING,BLA..BLA...BLA.."
bruno mars!,
aku nak balik besoklah! aku nak mengemas ni,jangan ajak aku memalaskan diri!
*melaghakan diri itu berdosa*

di depan bilik
tercegat hensemly macam beruk tanpa sebarang sebab
"LET'S PARTY ROCK IN THE HOUSE TONIGHT! EVERYONE HAVE A GOOD GOOD TIME!"
wahai band LMFAO!,
aku tak reti shuffle,
menari chicken dance je mampu
*kaki tough,keras dan tak flexible.haha*

di dalam bilik air
membersihkan diri macam biasa,lek lah...takkan nak tahu aku mandi macam mane!
"NEGARAKU~~,TANAH TUMPAHNYA DARAHKU~~!!"
lepas settle jawab semua paper,terasa macam dah berbakti kepada negara
*haha,menyesatkan*

di atas katil
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
*berjihad cara yang sangat salah.don't try this at home!*

di mana-mana sahaja
engkau nak apa? pi belahlah.menyemak je kat sini
*gaya toughguy,muka bengis*
lagu latar?
Teenage Dreams-Katy Perry
*sumpah mengaykan*
haha

hidup penuh sangat dengan pelbagai variasi lagu.pilih lah satu lagu yang dapat menge'superb'kan diri anda

4 comments:

mad khaz said...

haha :P

NadiRah said...

xnk cite ke kat dlm bilik air??
(sory, ni bukan itik kuning yang tulis...nad dihack!! )

Aziera Jumat said...

the way u describing something, mmg awesome! hahaha. i can feel the enviroment yaw :)

syaimz said...

@mad khaz : gelak gapo tuh? haha

@nad : hokye? itik kuning keh nih? :p

@aziera : haha,nxt one ade gak