ADVERTISEMENT / IKLAN

Monday, 2 May 2011

gathering for the utmbloggers

ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA 1 MALAYSIA


syukur alhamdulillah kerana pada hari ini aku telah luangkan masa bersama-sama utmbloggers yang sangat sporting,superb,excellent,dubbababa,quack quack quack,bush bush bush...you name it,all the action is there (: pada plan asalnya kami nak pergi main bowling kat Skudai Parade...tapi malangnya apabila sudah sampai..semua lane dah penuh sebab ada tournament pulak...then kami ingatkan nak guna backup plan pergi berkaroake.Disebabkan suara aku yang sangat merdu dan sedap telinga didengari,kami terus buat keputusan untuk main bowling di Angsana Mall! *walaupun condition bola+lane agak teruk di sana,asalkan dapat main!*

Di sana,kami hanya main 2game..cukup lah kan? dah la main 10orang,dua lane.Puas main! Ramai giler terer main,especially farah izzati yang berjaya score TRIPLE STRIKE! *itu hanyalah gurauan semata-mata...ada SEORANG itu score triple strike...ramai yang tidak puas hati.haha* Siapa yang main? haaa,tu dia!

LIST PEMAIN BOWLING HANDAL UTMBLOGGERS
syaimz (that's me!)
*semua hebat giler.especially yang 1st dan last tu.haha*

YANG TIDAK MAIN~
*tidak boleh dinyatakan disini.haha.segan kang diorang.haha*
After penat main bowling,kami terus gi makan kat mcD*i like Double McChicken Burger! Ngam Ngam Ngam*.Seddaaaappp giler,kenyang perut! Dah la tak sempat breakfast! tapi it was worth it! Dapat lah berkenalan dengan bloggers-bloggers yang belum lagi aku berkenalan lagi except from the 1st gathering hari itu kat tasik UTM. It was fun,enjoyable...banyak gambar...tambah-tambah lagi aku yang jakun dengan camera ini.haha.Thank you afif for coming and allowing for us to use your camera! CEPAT UPLOAD GAMBAR! HAHAHAHAHA~~~

here nak minta maaf jika berlaku kekurangan pada 2nd gathering utmbloggers,
ada yang busy and tidak berkesempatan untuk join,
do not worry,if Allah SWT wills us to meet again,let it be soon (:
InsyaAllah~
*ramalan ayat admin utmbloggers.haha*

i.suke.utmloggers
(bukan nabil ya,haha)
anda?

SEMUA GAMBAR AKAN DIUPLOAD PADA HARI ISNIN,2MAY 2011 INSYAALLAH!
NANTIKAN SEMUA!

10 comments:

sItI hAniSaH said...

wahh besh jer... syg x pat join, myb next time...

farah farhana said...

totally worth it kan pg td hehe

nabil_potter said...

hahaha..kelakor la.. :)

AyuE SurihanyOt said...

xdapat join jugak gathering yg ni..ermmmmmm =(

IQ = Iez Qis said...

ayt syaimz nk gempak!

tapi siyes besh~~ korang memang besh!! like3~~

shahsyaz said...

:)

Ecah Ecot said...

benci!benci!x dpt pegi sbb t'lajak tido...puas itik kuning kejut..hahaha

NadiRah said...

itik nad strike xnk cite ke??
cis!!!

syaimz said...

@sltl hanisah : hope to see you in the nxt gathering!

@farah farhana : memang! (:

@nabil : haha,lain kali lepak la lamer sikitt

@ayue surihanyot : nxt gathering dtg~

@iq = iez qis : anda juga besstt~~

@shahsyaz : (:

@ecah ecot : chill chill,nxt one coming soon~

@nad : nad banyak sangat strike smpai tak terkira.taknak citer,haha

Sunah Mohammad said...

menungguuuuuuuu gambo~~~~~~