ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 24 May 2011

jeritan seram sejuk

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


first day short sem, mind set kepala : bila lah nak habis lecture ni!? nak siapkan lab report cepat! ):
malam first day short sem, jop gi tengok movie? haha...kejadah apalah dalam kepala aku nak gi merayau malam-malam tengok movie. Takpe lah, release sikit enjoyment yang lame duk simpan.

Malam aku & member-member aku gi U-Mall kat Skudai beb. Nak tengok movie takyah tempat exclusive sangat. Kat gerai mamak layan lah projektor tu pun jadi lah.haha. Most of us nak tengok citer Pirates of the Carribean yang baru tu, and a few of us nak tengok Fast 5 *aku lah orang tu* tapi in the end, semua tengok Fast 5 gak sebab citer pirates dah SOLD OUT. Jadah-menjadah-jadah betul pawagam ni. Peduli apa, asalkan layan movie. haha


tiket pukul 10pm, kitorang pun sempat rush makan dinner kat restoran mamak. Sempoi-sempoi je makan roti canai. Macam biasa, aku yang takkan habis makan & uzair mesti last habis makan *aku memujimu uzair! haha*


OVERALLS

*banyak action, less race*
7/10 stars

*aku dah tengok dah masa cuti.banyak karakter baru,lawak maintain,action okay,aweks hot*
8.5/10 stars

korang nak tahu tak? time masuk pawagam, adelah mamat sengal ni jerit betul-betul dekat pintu masuk bilik pawagam tu...sengal betul & tak tahu malu...haish...hanya mereka yang gi malam tu je kenal mamat tu...ramai cover malu...mamat tu je tak.haha

*siapakah mamat itu????*

okay,sekian & selamat malam...terima kaseh semua! after movie dari U-Mall, terus aku drift balik sampai utm...*dah la tak reti drift, poyo betul kata reti.haha*

Nota Kaki Bigfoot : okay, fokus kembali untuk short sem! lab report! @_@

4 comments:

mad khaz said...

jeles :P

syaimz said...

@mad khaz : alahai...kurangkan blogwalking,banyakkan berjalan
*jangan ikot advice macam aku ni*
HAHHAHA,next time lah 'blogger otai!'

farasakura said...

aku gerenti org tu adalah ko..HAHAHA kantoi sudaa

syaimz said...

@farasakura : opsssss XD