ADVERTISEMENT / IKLAN

Monday, 23 May 2011

kau rasa diri comel tak? sebab aku nak gelak

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


petang ni sangat sesuai untuk gi main bola padang dengan coursemates aku, mentang-mentang ada jersey baru kan? *credits to izzat azim kerana menempah jersey kami* tapi aku ni kejadah punya malas, pergi pun tak. Harapkan sihat tubuh badan, tengok-tengok semput. Hari ni baru short sem aku bermula, tapi dah rasa macam SENGSARA sepanjang 2 bulan...dah la member-member course lain sedap bercuti. Korang sangat beruntung tapi sangat kureeeng tuuuutt. Sopan santun tak aku ni?

perasan tak kat facebook, profile picture member-member kita mesti mantap kan? tetiba pulak ada yang bajet diri comel. Kalau tak, letak je lah gambar hitam, tertulis AKU HODOH...siapa berani, buatlah.haha

ni contoh mamat yang bajet comel+cool+hensem...dah tahu muka tak photogenic,
jangan lah perasan diri sendiri comel
*siapa nak kutuk aku? ade BERAN tak??*

ni pula contoh band...yang aku rasa bajet comel
*aku geli betul dengan mereka ini.eewwww~*

itik-itik yang comel

batu yang comel

gumpalan kertas yang comel

ikan bilis, eh eh, bruce willis yang...aaah...jantan

lelaki yang comel...dari google :P
*sopan santun mengorek hidung.gua respect lu!*

apa jadah semua ni?
semuanya comel, sah-sah aku boleh katakan aku dah semakin BUTA,
aku salahkan mereka yang bajet-bajet comel ni.haha
*aku nak mengatakan yang aku ni bukan comel*


okay laaaaah..


MAAFKAN DAKU WAHAI YANG SUKA BAJET DIRI COMEL
apa boleh buat kan, mulut manusia sangat lancar berbicara...macam aku :P
aku bukan nak kata ANDA bukan comel,
cuma aku sahaja nak korang lebih MENCOMELKAN diri sendiri
jangan nak MELEBIH-LEBIH, nanti KUTUKAN aku menjadi lebih AGRESSIF
khas untuk anda
*aku berguraulah.haha*

selepas tengok macam-macam gambar yang bajet diri comel, aku terpaksa carik seorang ihsan yang aku...rasa sangat-sangat comel...tengok lah gambar kat bawah ni. Siapa kata dia comel baik mengaku, haha.
*heliza helmi comel sangat*

Nota Kaki Bigfoot : Harap-harap tiada siapa yang terasa. Kalau rasa diri sendiri comel, enjoy lah sorang-sorang. Mentang-mentang aku ni bukan photogenic. Btw, aku sedang menantikan barangan panas pos dari korea...take a look (: niceeeeeee


10 comments:

wanhamiza said...

syaim comel ;p

syaimz said...

@wanhamiza : tak terkata aku X8)

mad khaz said...

heliza comel XD

loike2.

hak aku tu syaim,jangan kacau.

wakaka :P

syaimz said...

@mad khaz : ARGGHHH,AKU 70%,KO 30%! DEAL OR NO DEAL XDDD~~~

Mr. Uzair said...

woiii! Heliza jangan kacau. HAHA. M-Pop tu comel pe? muntah darah aku tengok.

syaimz said...

@Mr. Uzair : haha,MPOP lebih kurang mcm ko jeh.haha,HELIZA GUA PUNYA!

farasakura said...

LOL syaim mmg "comel" XD HAHA

syaimz said...

@farasakura : fara pun comel eh? haha,guarantee kena bantai dgn sorg 'tu' pasni XD

farasakura said...

HAHA sape nak bantai ko XD meh sini aku sekeh die..haha

syaimz said...

@farasakura : takot doh.haha