ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 20 May 2011

melastik zaman sekarang

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


ingat tak dulu masa kecik-kecik, anak nakal-nakal macam korang dulu selalu kena lastik dengan mak sendiri kan? epic kan sakit dia? haha, pedih sangat! Lagi-lagi pun lepas sekolah, gi ajak member-member gi perang lastik. Sedap main, kantoi dengan guru disiplin. Baru rasa pedas ke tak rotan tebal seinci tu. pepahal pun, aku mau tunjuk sikit zaman sekarang punya lastik. Aku rasa macam ganas sangat tapi serius puas kalau dapat tibai orang lain. ENJOY!!

DULU
*selamat...tapi menyakitkan*


KINI
*selamat untuk semua peringkat umur*

aku rasa, siapa yang pioneer kepada pistol lastik ni aku respect giler giler.
setakat aku tlastik guna satu getah cukup lah.
ni nak fast action lastik 8-30 getah...memang nyawa nyawa ikan kalau aku kena

NAK LAGI DAHSYAT, TRY LOOK AT THIS MOTHER FATHER OF A BEEF JERKY PISTOL LASTIK!
selamat tak korang kalau aku guna lastik ni, korang pulak semeter je dari jarak aku.
ANY LAST WORDS??

okaylah, lastik melastik ni selamat jeh kalau setakat gi lastik cicak pada malam jumaat. dapat lah pahala sedikit. Kalau mau hentam member, nak lastik biar bagi tinggal kesan. Haish, lu memang mau carik pasal! Lu langsi, Lu mati!

Nota Kaki Bigfoot : Teringat zaman muda-muda mintak abah buatkan senapang lastik sebijik. Nice one abah!

4 comments:

CIK FERRA AWW said...

i paling takut ngn lastik. sbb kalau kena mmg sakit gilerr

syaimz said...

@cik ferra aww : jop perang lastik! haha

mad khaz said...

hahaha. perang lastik pulak eh.

main pistol manik lah. :P

syaimz said...

@mad khaz : haha,mane2 je lah.asalkan sedap je kena badan org.HAHA