ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 14 May 2011

okay,greenlight iphone!

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


okay, aku sangat minat dengan iphone...android ada jugak.Aku start usha-usha android pun sebab oleh Mat Photogenic ni...iphone mengapa kau? simple,bold and cool design tapi harga OH MAI PRADA! Usha wallet, *PUFFF,sekor rama-rama kepak berkaler-kaler terbang keluar*...okay, setakat Rahman Warna Merah sehelai better gi sedekahkan :p

AKU NAK IPHONE
sebab ada apps untuk BLOGGING and YESLIFE gak...
*android pun ade gak apps untuk blogging*

*iPHONG...oh, iPhone4*

alright! Aku nak touch skit comparison certain models of phones yang aku minat gak...nothing much to compare sebab aku main google search je.tengok-tengok dapat lah gambar ni sebijik.Yang highlight warne biru-hijau *aku tak sure warna apa* tu shows that's ITS FINGER LICKING GOOD!



so,after comparing,check price pulak...first usha offers/packages from our local network companies like Celcom,Digi and Maxis.Here's the whole thing ;




UNFORTUNATELY, aku malas nak amek kesah pasal offer-offer sebab aku bukan lah sms/call freak ke. Tapi sebab iphone mau beli murah, i may probably pick an offer/package...Parents aku dua-dua guna iphone gak.They also dah guna package...so, aku macam mane pulak eh ? aku TAKNAK beli iphone dari kedai-kedai tepi jalan or where ever yang kena JAILBREAK...beli memang lah lagi murah dari official store apple tapi kena tambah a few Rahmans Warne Purple tapi kalau reti buat sendiri lain cerita lah...aku masih jahil on how to do it (:

HERE's a few REFERENCE for you guys (:

VIDEOS
1. http://www.youtube.com/watch?v=DxcJevPVvQQ [REVIEW IPHONE4]
2. http://www.youtube.com/watch?v=fLreo24WYeQ [WILL IT BLEND? IPHONE4]

SPECS & TECHS

OFFERS

Nota Kaki Bigfoot : iphone...when can i have you? hehe...i know when :p

2 comments:

AmalinaNashihin said...

siapa tah dulu kata iphone tak best -.-

syaimz said...

who knowsss.haha,people tends to change :p