ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 28 May 2011

Sergeant Keroro tanya apa hobi anda !!

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


ni segmen yang aku MESTI JOIN!
     Come on lah BRO, member sendiri BEB? takkan taknak support?


klik SINI untuk more info
or

hobby aku ialah tackle awek
*aku tak berbakat langsung dalam bab tackle-menakle ni*

*aku suke awek. salah ke?*

sesungguhnya aku bukannya seorang yang gentleman
tetapi seorang yang bajet

*bajet sangat ke aku ni?*

aku ni bukannya seorang yang romantis
tetapi seorang yang caring

aku bukannya seorang yang setia giler
tetapi seorang yang ingat ko siapa

aku bukannya seorang yang perfectly hensem
tetapi seorang yang sihat and sempurna anggota badan

aku bukannya seorang multi-talented
tetapi seorang yang boleh jadi hebat

aku bukannya soerang yang berbody tough exterior
tetapi seorang yang sangat-sangat-sangat tough

AKU HANYALAH SYAIMZ
seorang yang biasa-biasa yang bakal menjadi HEBAT
*aku sangat bersyukur*

so, aku tag besties aku!

Nota Kaki Bigfoot : Aku masih mencari-cari who is that lucky awek. Btw, aku hanya setia kepada bakal isteri aku sahaja...

12 comments:

sergeant keroro said...

hahahaha. tergelak aku sambil berguling-guling.

terbaik punye hobi,hehe.

thanks bro join, =)

XD

syaimz said...

@sergeant keroro : mestilah.member punya pasal.haha

izni.nabilah said...

gila dah kawen. homai. tak ajak pown.

NuSaNa NoSa 91 said...

xbleh bla punya hobi.. =.="

syaimz said...

@izni : syarat2 nak kawin mane boleh gila.

@nusana nosa 91 : haha,lelaki sejati ni

izni.nabilah said...

i mean wuaah dah kawen x ajak pown.

syaimz said...

@izni.nabilah : ade ke saya kahwin? takde pun.hah!

bungaitucantik said...

wah..cm bminat nk join! tp xde hobi yg mnarik lar~~ huhhuhu

meh singgah cneh~ =.=
kisah si pengkritik

syaimz said...

@bunga itu cantik : hobi boleh jadi pelbgai...macam BW! (:

farasakura said...

wohooo ko ditag..HAHAHA
http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-belogfarr.html

dyEa iNtan said...

hihihihihi :)

syaimz said...

@farasakura : alright! that'll be my mission tonight!

@dyea intan : haha,intan punye pulak cmne?? (: