ADVERTISEMENT / IKLAN

Saturday, 28 May 2011

tidur petang

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA



hmm...seronok kan tidur petang? Kan penat belajar, bekerja, jalan-jalan sejak dari pagi lagi. Solution kepada penat mestilah tidur kan? kalau aku guarantee tidur petang, tapi parents aku dah advice aku dari kecik untuk elakkan tidur petang. Memang serius banyak keburukan tidur petang. Tak caya, cuba try. Aku expert doh...and still aku tidur petang.haha

penat giler
badan lemah
otak lembab
fokus lari
otot menggedik
mata panda
comel & cun jadi huduh
hensem jadi serabai

tu lah contoh symptom tidur petang. aku pun dah pernah melaluinya, and aku believe korang pun dah pernah melaluinya. Tak kan nak teruskan tidur petang? Jangan tertinggal solat Asar sudah bagi mereka yang beragama Islam.

ELAKKAN TIDUR PETANG
isikan waktu luang anda dengan perkara yang bermanfaat

Nota Kaki Bigfoot : Okay, aku nak gi tidur petang. Oppss, gi main bola.haha

9 comments:

sergeant keroro said...

hahaha. jom join segmen aku weh :P

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/05/plan-no-165-sergeant-keroro-tanya-apa.html

syaimz said...

@sergeant keroro : sat lagi kot.wifiutm sangat SLOOOOOOOOWWWWWWwwwww

NadiRah said...

wahh!!! keroro buat segmen pe tu??
erk, sory shame...nad terkomen mende yang xde kaitan ngan tidur..huhuhu

farasakura said...

weh bukankah kat bilik kau ada dorg tengah tido..HAHAHAHA

syaimz said...

@nad : haha,small matter.shame saya.haha

syaimz said...

@farasakura : hahaha,mmg ade orang yg tgh tido.haha

cik azeya said...

ade orang cakap boleh jadi gile.

daddyzkool said...

tido ptg la best...besarkan perut...haha

syaimz said...

@cik azeya : awak pernah giler? :P

@daddyzkool : haha,naseb body tgh maintain gak kan? haha