ADVERTISEMENT / IKLAN

Thursday, 26 May 2011

sesak dan video

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


baru je merasa seminggu short sem kat utm, tapi macam slow je masa berlalu. Maklumlah busy buat report untuk satu module that takes satu setengah hari untuk settle. Short sem ni aku gi belajar kat workshop utm. Belajar sikit selok-belok nak gune peralatan lab time nak buat PSM or LI nanti. memang banyak kena belajar kot! 2 bulan, 20 Modul, Ahad free...sabtu tak jamin...bila aku nak cuti macam member-member aku yang lain??

Oh deng!
bila aku nak BLOGWALKING NI??

my solution :
HEAD BANGING!!

Btw, aku nak buat satu video best punya! along with my friends kat utm...yang se'short sem' dengan aku. Sekarang tengok carik idea ni...any ideas??

I'M LOOKING FOR AN IDEA FOR MY VIDEO!!
*tolong-tolong-tolong please!*


Nota Kaki Bigfoot : haish, banyaknye keje minggu nie XD

8 comments:

biharahim said...

all the best for making the video =)

sergeant keroro said...

hehe. aku xleh nak tolong :P

syaimz said...

@biharahim : InsyaAllah it'll work out!

@sergeant keroro : haha,tunggu masuk balek 2nd year lah

Freaky said...

alrite aku nantikan video tu. jangan lupe share kt blog

RM 3 Juta dalam Akaun

NURUL NATASYA AMIR said...

Good Luck ! ;)

syaimz said...

@freaky : haha,okay2.tu boleh tu.

@nurul natasya amir : thank you soo much!

izni.nabilah said...

peliks je outcome nanti. ;P

syaimz said...

@izni : outcome ape pulak? btw,terima kaseh