ADVERTISEMENT / IKLAN

Wednesday, 22 June 2011

aku bermasalah

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


hey semua, tak gune broadband kan? sebab entry ni aku nak letak BANYAK gambar dan video yang MIND-FREAKING dan MENGGELIKAN...yang buat korang rasa,"SYAIM ni memang sangat-sangat BERMASALAH. asyik nak SENGAL je."

jangan salahkan IBU MENGANDUNG
salahkan

SYAIM SEMATA-MATA
*sebab aku kalah dalam dota. tension bagi seorang newbie macam aku*

mana nya? cepat lah tunjukkan syaim!
kat bawah ni lah, mana lagi kan?









aku masih WARAS terima kasih semua

Nota Kaki Bigfoot : Aku rasa kepala aku tetiba jadi sangat bangang malam ni. Apa masalahnya agaknya? Kurang kasih sayang? Boleh juge.

15 comments:

sergeant keroro said...

noob XD

haha :P

lawan aku lah jom, boleh aku buli2.

kah3

fatin syahirah :) said...

kah kah
kurang kasih sayang !
pergi beli kasih syang kat pasar :P haha

AmalinaNashihin said...

SMOSH IS HELLA AWESOME :)

syaimz said...

@sergeant keroro : haha...aku dah serious kepala pening ni

@fatin syahirah : haha...tu 'kurang kasih sayang' member aku yg cakap kat aku.

@amal : haha,IT SURE IS!

kotak bulat said...

kalah dalam dota pun sampai jadi mcm ni? hehehhe..

Sunah Sakura said...

awat lak ni?

biharahim said...

chill suda :D

syaimz said...

@kotak bulat : haa...masih nooob lagi pun ni

@sunah sakura : sudah sihat dah.

@biharahim : lepas bangun pagi baru dah cukup chill

mohd zhafri said...

ceh~

GaRy™ said...

aduh...lambat load la bro... hahahaha... x dapat tengok... kurang kasih sayang ke?.. meh aq bagi sket.. hahahaha...

Fyqa said...

kurg kasih syg ?
agagagaga

;)

alif ismail said...

hahahaha...funny je tgK lady gaga versi lelaki ke?????

masalah ape ni??? huhuhu

syaimz said...

@mohd zhafri : biase2 je

@gary : jgn byk2. nanti jadi lain doh

@fyqa : serius ):

@alif ismail : haha...tak ke geli...haha

adwafarahin said...

semput nk tgk sume vid nie -___-"

syaimz said...

@adwafarahin : semua video best kot.haha...tengok seminit pun jadilah