ADVERTISEMENT / IKLAN

Wednesday, 22 June 2011

WORDLESS WEDNESDAY #5

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


sorry, kena juga ade a bit of hints kat dalam gambar ni nak bagi korang faham

18 comments:

Abu Huzaifah said...

haha.. ada ke patut dua ekor jantan... hikhik.. nice shot.. :)

Dzarief Zuhdi said...

pergh.. lagi sikit macam rider kick der..haha

syaimz said...

@abu huzaifah : semangat tul aku hari kat taman tu. memang spot best buat benda2 ang tak berfaedah...haha...tu lah buat falcon kick.haha

syaimz said...

@dzarief zuhdi : plan asal memang nak letak rider kick...tapi letak kick lain lah pulak.sekali sekala.haha

sergeant keroro said...

final ventor, haha

kamen rider punye :P

syaimz said...

@sergeant kroro : alaaa, yang tu dari kamen rider ryuki...aku layan ooo...haha

Domo Mega said...

ganas3...huhuhu ^_^....

lama x singgah....

nawal addina said...

smart !

dslr ?

syaimz said...

@domo mega : haha...tak ganas pun lagi

@nawal addina : dslr and a bit of edit2 macam biasa

AmalinaNashihin said...

ceh, nak letak gambar dia jugak tuhhhhh :P

Freaky said...

ni martial art ape pulak falcon kick ? :D

syaimz said...

@amal nash : haha, mestilah. show off sikit2

*aih...kerek pulak aku ni

@freaky : hahahah, try carik kat halolz.com pasal falcon punch...aku amik dari situ lah

nini syuffina jalil said...

dah macam kembar dah NINI tengok ;p
HAHAHA ;D

syaimz said...

@nini : haha...ade ke? nice!

Cik Domo said...

muka penuh keterujaan..hahaha

Latest Entry: Wordless Wednesday #1

NadiRah said...

cumelnya~

diya said...

ish ish ish .
memang sungguh takde kerja lain .
hehehe

syaimz said...

@cik domo : haha, ade lagi yang lebih teruja!

@nad : haha, kalau nad ade sekali rasa2nya lagi comel tak? haha

@diya : orang muda lah kan.hahaha