ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 7 June 2011

Blogging itu Aku Suka!

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA

okay, ni segmen pertama aku ni (:

JOM JOIN

especially yang suka berblogging aka
BLOGWALKERS

aku akan review each blogger yang join segmen ni,
alang-alang boleh berkenalan kan?
share.share.share.share.share

so simple


1. Post entry bertajuk 'Blogging itu Aku Suka!'
2. Optional untuk follow blog aku or like page aku.
3. Tempekkan header ni kat entry korang tu.
3. Tag lah sesape blogger yang korang nak. Optional gak :P

TARIKH TUTUP : 15 JUNE 2011
*cepat cepat cepat (:*

if ade masa, join segmen ni pula (:

Nota Kaki Bigfoot : Siapa yang kaki blog, recommend untuk join segmen ni. So simple je pun (:


104 comments:

Eza Boom Boom :) said...

antara yg terawal join..heee..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

aremieroul said...

okey..^^ antara yg terawal comment..ha3..nanti saya akan join..^^

Freaky said...

http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Nadya O'Conner said...

nad join..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

syarifahsidrus said...

http://winkletwin.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

join :)

Anyyss Shuhaimi said...

anyyss join ea..

http://secebismemorikehidupan.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

sergeant keroro said...

join,hehe XD

http://platunkhaz.blogspot.com/2011/06/plan-no-192-blogging-itu-aku-suka.html

MekAmoiGemuk said...

Saya join saya join !

http://tashatushee.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Srikandi Cinta said...

Tumpang join dua kaki!
Oh header jd hitam plak, sbb background blog pn kale hitam! hee~

http://khairasrikandi23.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka_06.html

GaRy™ said...

http://garyasip.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

top ten!! hehe...gary join yer~..

syieqa mieka said...

saya join jugaaaaaaa ^^

http://thelittlesyieqa.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Kei Seichi said...

join jugak..


http://geekzster.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

thanks!

Cik Teddy said...

join
http://cikteddycorner.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

waN Mohd Salim said...

http://www.penulissenja.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

join

syaimz said...

excellent semua! tak sabar nak buat review pasal blog korang semua! hebat!

si gadis said...

join! :) http://tintaburuk.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

EiZaRaZiErYa said...
This comment has been removed by the author.
zonfoe said...

http://hidupaku-zackwan.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html


dah join, n be ur follower too..nanti, akan di bace, n comnt blog nie....mai la terjah saya sekali yer... ~:D

EiZaRaZiErYa said...

zie join~ eheheh...demi follower zie yg k'40 ni...muahahaha...thnks wat zie senyum smpai tinge gmbre smpai luse~ wink3 >_<

http://teamoer.blogspot.com

syaimz said...

trimas semua! memang korang suka itu blogging!

^_^ Cik Ceria ^_^ said...

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html
join ^_^

syaimz said...

@cik ceria : thanks for joining!

najwa said...

http://ceriteranajwa.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

saya join..

syaimz said...

@najwa : thanks najwa! (:

Mr. Uzair said...

join segmen awak~ wakaka

http://uzairkate.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

syaimz said...

@Mr. Uzair : yes awak~~

HeziqaMushadadLee said...

saya join!
http://heziqamushadadlee.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Silent Thinker said...

join!!~

http://safiyahezora.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

syaimz said...

nice semua! (:

CikNyz said...

Ciknyz join gak.....
http://syazny7.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

balqis nizaruddin said...

join join ;D

http://cikqispunyer.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

syaimz said...

@ciknyz & @balqis : terbaeklah kaki blogger ni (:

CikNyz said...

bukan saje terbek..tapi sporting..hihihi

syaimz said...

@ciknyz : haha,nak memuji ape lagi ye XD

wanie azmi , said...

http://cicakubeng.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

:)

syaz@rozelt said...

sudah join en.syaimz~

http://loveroses.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Domo Mega said...

http://anisaida97-hidupkuduniaku.blogspot.com/2011/06/contest-blogging-itu-aku-suka.html

p/s:saya dah buat entri psl contest ni...hrp2 ia tdk terlalu keterlaluan ^_^

MISS QASEH SAIFUDIN said...

daa join jgak..=)


http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

nur izzati zakaria said...

http://ceritaizzatizakaria.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

syaimz said...

haha,excellent semua (:

idaida0504 said...

http://idaida0504.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html
join it..nice to know=)

Amalina said...

TUAN BLOG, LINA JOIN :)

http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Fatin Fadhillah Mat Ayob said...

hai... nak ngejoin buleh?

http://namakufadhillah.blogspot.com/2011/06/chapter-136-segmen-blogging-itu-aku.html

TQVM! Singgah2 lah blog saya, OK? :)

SitiZulaikha :) said...

AskarrPink Join ;)

http://ekaiseqa.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Lulu caldina said...

blog ni dah tersenarai dalam bloglist lulu-pages :)

syaimz said...

haha,okay~

beres2

cik aida said...

join


http://sesukaida.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

NuSaNa NoSa 91 said...

keen dah join..
ni link..

http://nusananosa91.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

tq~ ^_^

syaimz said...

@cik aida : yeah! hebat!

@nusana nosa 91 : nice one kaki blogger! (:

CikNyz said...

tak yah puji2 la....saje bodek tue..hihihi..tapi utk seminggu dua ni dah jrg update blog sbb dagdigdug my heart untuk pendakian gng kinabalu mggu dpn..wahai kwn2 blog semua doakan cikNyz ek mga berjaya menawan puncak Gk.....

syaimz said...

@ciknyz : haha.ooh...bestnye dapat gi gunung kinabalu! best! follow boleh? haha,nak try update blog kat puncak gunung Kinabalu.haha

Dududu said...

joinnnnn sudah :D

http://anisabdulkarim.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

zarulfarhana said...

saya nk join gak...
http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

saya neysa said...

http://cropstrawberikuning.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

join sni (:

pwincess cherreyda said...

assalamualaikum abg syaimz . hehe =)
eyda nak join gak taw . nahh , sini ( http://blizzmissbroken.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html )
hehe . okay . TQ =)

syaimz said...

@dududu : thank you sooo much (:

@zarulfarhana : yuzzah (:

@saya neysa : terbaeklah! (:

@pwincess cherreyda : hebatlah kaki blogger ni (:

sarahomei said...

saya join gak..

http://sarahomei.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

pika_VIP said...

saya join.. :)

http://pikavip23.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Farah Musa said...

Farah finally join :)

http://farahmusa.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

arfah said...

dah siap... :)

http://arfahajleaya.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

farahin nasir said...

assalamualaikum..

sy join yer..
:)

http://smalamariinimasadepan.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Fazreen Misbae said...

Saya join!!

http://ilovewriting-fazreen.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Bluewendy said...

dah join!!!

http://yusmanorain.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

syaimz said...

@sarahomei,@pika_VIP,@Farah Musa,@arfah,@farahin nasir,@fazreen misbae,@bluewendy : wahahaha,banyaknya hebat2 kaki blogger sekarang. pening nak lawat blog kamu semua yang best best belaka tu (:

αкмα нαℓεε∂α said...

hoyeah dah join =)
jom usha jum
http://underloversyou.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html
=)

...sWeeT uMi... said...

umi join gak
http://sweetumi79.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Miss Nuraf said...
This comment has been removed by the author.
Miss Nuraf said...

assalamualaikum...
da joint tp lupa nak inform kat sini...hehehh

http://nurafcrownambasador.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Ly_Tulip said...

juin! :)

http://lytulip.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

emmajean said...

dah join !!!

http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

tasya ♥ said...

join :)
http://heartlessnomore.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Ieka Luvika said...

thanks for remaind syaimz :)
saye join dah ^^

http://heyluvika.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Trifena Ngau said...

yeay! ;D http://trifenafadeout.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-saya-suka.html

yana said...

Assalam Yana dah join...

ini entri yana

http://almiraalwani.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Alisya said...

salam, alisya join

http://wardahalisya.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

tq :)

LuN@_aiDi said...

dr N.Zealand mahu join juge ^^ n sudah follow disini!

http://kisahkami83.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suke.html

myr amyra said...

myra join.... :)

http://myramyra89.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

syaimz said...

@akma heleena : hehe,boleh (:

@sweet tumi : sweet+hebat!

@miss nuraf : haha,no hal.trimas!

@Ly_tulip : nice name.haha.thanks!

@emmajean : excellent!

@tasya<3 : superb sebab join! (:

@Ieka Luvika : yuzza :D

@Trifena Ngau : yay~

@yana : terbaeklah yana! (:

@alisya : hehe,wow!

@lun@_aiDi : bagus2

@myr amyra : terharunya XD

ann said...

sya da join..jgn lupa singgah2 blog sy ek..

http://annyoo6609.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Salbiah Zakeri said...

yeayy dah join..eheee :)

http://sayapencintahijau.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

sweet_sour said...

saye join..heee

http://titewtawan004.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-saya-suka.html

アヌムちゃん segment & GA said...

join ye..

http://segmentandgiveaway.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

hudaa.udey said...

hudaa join okeii..

http://hudaaincloudnine.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Cik Jari Tembam said...

Hi ^^
saya pun join sekali!

http://bidadari-kayanganku.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Miss_Yanfie (,")(",) said...

Dah join pun ^___________^

http://yanfie.blogspot.com/2011/06/segmen-blogging-itu-aku-suka.html

Ayuraza said...

dah join ensemmm....:P


http://ayuraza.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

syaimz said...

@ann : okay,nanti saya datang ye blogger hebat (:

@salbiah zakeri : chantek kerana join (:

@sweet_hour : yes (:

@アヌムちゃん segment & GA : hehe.thanks!

@hudaa.udey : trimas! hebat! outstanding!

@cik jari tembam : haha,tembamnya haari :P

@miss yanfie : best lah dapat kaki bloggers join (:

zilazaimy said...

dah jugekkk

http://al-kisah-zilazaimynfamily.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Qiszana said...

http://qiszana.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

EimaruSi|ence™ said...

da komen n folloe sebab blog mcm best!


http://eimarusilence.blogspot.com/2011/06/segmen-nih-dijalankan-oleh-mr-syaimz.html

osHin said...

join da :)

nak follow ta jumpa button huhu

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

atieserina said...

join.. =)

http://atieserina.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

love.happen said...

nk gak join..tp betulkah begini caranya? ngeee

http://isnintofriday.blogspot.com/2011/06/saya-yang-menurut-perintah.html

Sembang2 wif Yuyue said...

join :) http://www.pwencessyuyue.co.cc/2011/06/segman-blogging-itu-aku-suka.html

Nurfaizah M Nor said...

hi... i dah join :)

http://nurfaizahmnor.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

nurul_atiqah said...

join segmen ni jugak. :)

http://belognurulatiqah.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

izyan yasmin said...

min join :)
http://mien91.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Cik Asma BLuppy said...

sy join.

http://asmabluppy.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

shasa_fiez said...

tinggalkan link tanda join sama..

http://shasafiez.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

farahana said...

fanna join !

http://fannalife.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suke.html

E-ra paSha said...

e-ra nk join jgk!!! heheheh

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

NurAfeeqah said...

http://nurafeeqah13291.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

(:

amirah ahadar said...

join!

http://syaimzhebatz.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html

Amanina Nasuha said...

http://adramycien.blogspot.com/2011/06/blogging-itu-aku-suka.html