ADVERTISEMENT / IKLAN

Tuesday, 7 June 2011

online dictionary SERIUS COOL

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA

boring kan nak gune Google Translate semata-mata nak translate satu perkataan je. Faham tak faham layan je kan? tapi aku ada jumpa one interesting online dictionary, SERIUS COOL

CITCAT


boleh
SEARCH
INTERACTION
TRANSLATE

so far untuk
BAHASA MELAYU
ENGLISH

insyaAllah mereka akan bertambah lebih maju sooner or later
Go Citcat!
CHECK IT OUT~~

Nota Kaki Bigfoot : Mudah kerja aku nak translate buat report lab from BM to English. Thanks Citcat!

11 comments:

sergeant keroro said...

haha,macam2 ko ni.

syaimz said...

hahaa...kenalah share XD

mizz_aainaa said...

ok eh guna translation neh??

syaimz said...

@mizz_aainaa : best gune (:

Sunah Mohammad said...

wahhh~ bagus ni... thanks for sharing!

syaimz said...

@sunah mohammad : haha,no problemo (:

maCy said...

malaysian punya ke? woha.

i loike. thx intro ;)

Eichikatsu said...

Dah lama ade website ni bro..sejak aku skola men lg..

syaimz said...

@macy : serius malaysian (:

@eichikatsu : haha,dah lamer ke? aku ingat fresh lagi :P

CikNyz said...

CikNyz selalu gak guna citcat ni...yela bukannya pakar Bi pun....huhuhu..sambil2 leh main game dia..

syaimz said...

@Ciknuz : haha,saya pun samer (: