ADVERTISEMENT / IKLAN

Wednesday, 22 June 2011

facebook account temporarily unavailable?

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


heeeeeyyyyy, aku rasa sangat tak berpuas hati tadi! TETIBA facebook account aku temporarily unavailable. Dah la mak aku tengah chatting dengan aku tadi. Jahanam lu facebook!


HUAAAH, GUA PANAS HABIS!!

nasib dah okay balik account facebook aku.
dah boleh log in (:
*tak elok-elok marah. sorry ye Mark Zuckerberg (:*


Nota Kaki Bigfoot : Perasan tak header aku yang sama seperti dahulu? haha

13 comments:

Domo Mega said...

hahahaha....asyik nk marah je tuan blog ni...ni kalau saya nk cri gaduh...kene fikir 100X ni...hihi..gurau jep

sergeant keroro said...

haha, jantan la sangat :P XD

nur amalina athman said...

haha..semalam jadi cmnie gak..:)

Eichikatsu said...

Awat la depa asik pedajal hang je bro..huhuhu...cian kt hang :(

wanhamiza said...

aku pon jd gni gak tp da ok :)

syaimz said...

@domo mega : haha, boleh je gaduh. all set n ready :P

@sergeant keroro : memang jantan..kalau betina? ewwwww!

@nur amalina athman : woh, serius? nk kena je mark zuckerberg ni.

@eichikatsu : hang tak kena ke? nasib baik hang tak kena macam aku. kalau tak panas jee

@wanhamiza : ko kena gak? aih...pesal facebook ni eh...

Domo Mega said...

mls la...hohoho...saya ni nk cri kwn...bkn cri gaduh..kui3..

blog pon ade masalah...nk wat entri xley nk upload gambar...copy paste boleh...huhhu

Sunah Sakura said...

PERGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH! DATANG SINI TENGOK HEADER DULU BEB!!!

GaRy™ said...

hahaha... kita bako je fb tuh~

ARNaBS said...

hahaha,,,sabor jelah

syaimz said...

@domo mega : jom gaduh? hehe..tu lah kan ):

@sunah sakura : haha...NICE KAN??

@gary : haha,jom2

@arnabs : dah sabar dah.thnks :)

biharahim said...

sweet sgt part tgh chatting dgn mak tuh :D

syaimz said...

@biharahim : hehe :3