ADVERTISEMENT / IKLAN

Friday, 10 June 2011

happy tak sergeant keroro?

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA


siapa kenal sergeant keroro? bagi aku, beliau ;

sahabat aku di dunia & di akhirat
UTM Skudai [foundation & degree sekali]
UTM Bloggers
ape lagi yah?

ape-ape bloggers lain lah
haha

TERJAH & BLOGJUMP LAH BLOG BELIAU!

"INVASION" PLAN!!

blog beliau macam headquarters semua alien. Penuh dengan bala tentera alien yang menggerunkan. *cerita nak gempak* . Entry latest pun banyak pasal chintun-chintun jeh, pelik dah aku. haha. Mesti ade udang di sebalik batu ni. LOL *rasa macam aku fail je dengan peribahasa ni.haha* tapi senang cerita, aku respect sama member & blogger rapat aku ni. Korang punya perasaan pula? Tak tahu? Tak tahu kenalah TERJAH!

Mengapa tetiba aku nak review blog beliau? 

HARI NI DAH MASUK BIRTHDAY DIA LAH!!
*birthday alerts from facebook*

HAPPY BIRTHDAY SERGEANT KERORO!!
*umur diprivatekan oleh aku*

semoga dipermurahkan rezeki, dipermudahkan segala urusan,
perbanyakkan amalan & perbanyakkan blogging sesuatu yang bermanfaaat kepada kami semua,

yeah, gua jenis blogger yang kenal blogger lain
*insyaAllah aku dikekalkan begitu*

Nota Kaki Bigfoot : huuu...malam ni nak letak entry pasal ape ye? Vlog pun tertangguh lagi...aduish...bahaya bahaya...

17 comments:

mohd zhafri said...

perghh...nk buat vlog...mantap2

sergeant keroro said...

hehe,thanks syaimz. ko memang hebat!!

haha, manusia kan suka bercintan-cintun ni, kena la tawan minda diorang dengan cara ni. haha :P

Domo Mega said...

bestnya ada kwn yg saling rapat ^_^...

hri jadi alien hari ni??hahaha..gurau jep...

Happy Birthday to Sergeant Keroro ^_^

syaimz said...

@mohd zafri : dah berbulan menangguh.huhu

@sergeant keroro : haha,sumpah plan tu menakutkan aku! MIND CONTROL~~~ @_@~~~

@domo mega : haha...mane kwn2 rapat domo mega? :P

Domo Mega said...

xde pun....sume kwn yg saya ada kwn biasa je....tp sorang je yg paling saya rpt n syg iaitu Nawal Addina ^_^

syaimz said...

@domo mega : niceeee kawans (:

izni.nabilah said...

woohoo. bufday Sk yang hensem.

Domo Mega said...

hesh...sudah pasti...n dlm byk2 blogger yg saya knl..awk sorang je yg paling byk sudi layan saye kat blog...x kira r komen ke blogwalking ke....n sanggup ltk nama saye kat entri awk tu...trimas!!! ^_^..jap..saye wat post psl awk...

syaimz said...

@izni.nabilah : member gua tu!

@domo mega : haha,hebat! thanks anis (:

Domo Mega said...

sama-sama...^_^...

Freaky said...

haha segmen dan befday die. serentak post :D

nawal addina said...

vlog ? nak tngk2 ^^

syaimz said...

@domo mega : hehe

@freaky : haha,all-in-one pun jadik lah.ko punye biler lagi ek? haha

@nawal addina : haha,hujung minggu ni insyaAllah ade se (:

Sembang Kemas said...

lepas ni dah boleh tambah clan la keroro ni.kah3

kasi besar sikit clan,baru orang gerun.haha

btw happy bday KERORO!

syaimz said...

@SK : haha

azrijohan said...

alamaaaakkkk!!
x wish die ponnnnn





























http://azrijohan.blogspot.com/2011/06/cara-mudah-nak-surf-internet-free.html

syaimz said...

@azrijohan : haha, ape punya member ni? cepat wish happy belated birthday.haha