ADVERTISEMENT / IKLAN

Thursday, 9 June 2011

terjah mereka!

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA

heeey, aku sangat bersyukur kerana telah mencapai 400 followers. bukan nak belagak di sini tapi nak memohon maaf kerana tak dapat membahagikan masa untuk terjah semua yang tersenarai. tapi aku cuma akan highlight yang best-best dulu (:



*serius cool blog.macam tumblr*

*lucky 400th. she's a mother (:*

*domo best kan?*

Nota Kaki Bigfoot : haih haih...best lah berblogging. Ramainya orang yang aku dapat berkenalan eventhough bukan semua tapi aku still bersyukur dapat berkongsikan ilmu & macam-macam lagi dengan semua orang :D

36 comments:

Domo Mega said...

hohoho...ade gak???hihihi...trimas3....tp nk wat camne gambar kat atas tu???? ^_^

Cik Azizah said...

wah tahniah dah 400!! lepas ni leh dapat 1k pulak..wee~~

syaimz said...

@domo mega : haha, oh...print screen tak tak? then edit edit sendiri :P

@cik azizah : wah,trimas! nanti catch up dengan cik azizah.haha

Domo Mega said...

mak aih....print screen....aiyyyoooo...mls betoi....kui3....edit plak????huuuuuu....

syaimz said...

@domo mega : haha,memang jenis pemalas.haha

nawal addina said...

bloging mmg best ^^

btw , follow u ;)

syaimz said...

@nawal addina : haha.kan kan? okaay,saya follow balek :8)

Domo Mega said...

bior ler....mmg sjk azali lgi saye mls...rajin tu kalau mood tgh baik je mri...kui3 ^_^

Bella Bell said...

ahaks.. tahniah.. hehe~~

ehh.. uncle gedek pon ada la. blog dia memang best! :)

syaimz said...

@domo mega : kalau tak macam mane lah tahap rajin dia X_X

@bella bell : haha,cool kan? awesome man lah gedek (:

Domo Mega said...

kah3....gurau ckit pon xley....=_="

syaimz said...

@domo meha : haha,gurau ke? macam serius~ :8)

mohd zhafri said...

perghhh...mntap..dah 4++ dah....

syaimz said...

@mohd zhafri : huhu...seminggu punya blogwalking X_X

syaimz said...

@mohd zhafri : huhu...seminggu punya blogwalking X_X

diana said...

tahniah..
lepas ni sasarkan 4 ribu pulak..:p

Aziera Jumat said...

serious! gedek mmg semargt!

oldschool blogger kot!

syaimz said...

@diana : XD, haha,insyaAllah (: terimakaseh!

@aziera jumat : kan kan? haha

~CiK TiNieY~ said...

Rajin ye menerjah...memang unik...ngehehehe

farasakura said...

grrr bek ko suruh dorg terjah aku..HAHAHA XD

sergeant keroro said...

pergh!!! dah 400 XD

uncle gedek memang best. hehe

domo? yang ni comel,haha :P

sorang lagi tu?

aku tak kenal. haha.

belum sempat nak blogwalking dengan UFO

k e y r i said...

fuyooooooooooooo.. dah pemes emes la blog ni.. segan lak aku singgah blog fofular ni. hihi happy blogging! :D

syaimz said...

@cik tiniey : peliknye,macam mane boleh datang sini? haha

@farasakura : nanti lah~~ aku buat special review.haha

@sergeant keroro : haha,nanti aku catch up dengan ko yep.

gedek cool,domo niceee,UFO mintak tumpang.haha

@keyri : haha...still small lagi :P

gedek! said...

Kamu ramai penyokong!

Boleh daftar parti politik...!

syaimz said...

@gedek! : haha,malangnya saya tak minat politik :P

insyaAllah bila dah lebih matang or berumah tangga.haha

Domo Mega said...

@syaimz: jnis lwk saye ni mmg serius pon...kui3 ^_^

syaimz said...

@domo mega : huhu,takut dengan serius~ haha

Domo Mega said...

hahahaha...yup.....hmmmm.....blogwalking n komen post blog org lain la...mls nk wat entri mlm ni =_="

syaimz said...

@domo mega : haha,biarlah saya gi blogwalking&komen kat blog anis...
'anis??'...haha

Domo Mega said...

ape yg pelik name anis tu?????haiyyyaaaaa.......rajin ke nk blogwalking kat blog sakai saya tu????? ^_^

syaimz said...

@domo mega : its a nice name kan kan? haha...insyaAllah rajin (:

Domo Mega said...

hmmm....mungkin...sbb mak saya pilih nama tu..n insyaALLAH ia nice name....^_^....trimas ^_^

syaimz said...

@domo mega : haha,nice kan? ape ek maksud dia? (:

Domo Mega said...

ye la nice sgt...laki pun ade gak guna anis..kui3...ntah r ape mksdnye :P

syaimz said...

@domo mega : mesti eindah maksudnya (:

Domo Mega said...

huhuhu....insyaALLAH...^_^