ADVERTISEMENT / IKLAN

Thursday, 9 June 2011

layang-layang

ASSALAMUALAIKUM WBT & SALAM 1 MALAYSIA



terkenang pula diri aku pada suatu ketika dahulu di mana aku masih lagi kecil & jahil sambil bermain layang-layang *besar giler layang-layang.boleh fly tinggi-tinggi* Kini, apa cerita? Entah la. Lek lek sudah. Minggu ni, aku ada plan baik punya. Plan bersama Mr. Uzair *memang idea dia pun*, sebab kami nak ber'photography' mencari the best photo yang kami mampu untuk join Contest Nikon D5100

tengok bawah sini sikit
*copy and paste dari En.Google...source dari seorang blogger ni*


BESAR TAK? TAK? MAYBE AKU YANG TERASA.LOL

InsyaAllah sabtu or ahad minggu ni nak pergi sana.


BLOGGERS MANA YANG NAK JOIN?
*sesaja je nak bersua muka, bukan official gathering*



Nota Kaki Bigfoot : Haish, aku belum lagi master guna Nikon D3100 lagi, i've got to learn fast! help me cepat! Nak tolong aku tak? Pergi SINI dan SINI dan SINI

25 comments:

farahin nasir said...

assalamualaikum..

mcm menarik jer.. tp takde plak NIKON2 nie ha.. xley gune kmre biase je ker??

:)


nak panjang ke pendek..tettttt

sergeant keroro said...

woit, promote bloglist aku. haha xD

syaimz said...

@farahin nasir : waalaikumsalam!

haha,memang menarik.ape2 camera pun boleh.bacelah syarat2 pertandingan kat webpage dia (:

@sergeant keroro : okay.dah (:

Srikandi Cinta said...

wahh! nikon! layang2! ape ni.. menarik gle ~hee!
gud luck!

syaimz said...

@srikandi cinta : taknak follow ke? :P

gedek! said...

tak pandai main layang2....

Sentiasa menjunam ke bumi...!

Nur Amira Ramli said...

kat mne plak pesta layang2 tu?

mizz_aainaa said...

kat mna tuh??

izni.nabilah said...

ada orang nak ikut ler tuw. :P

Sunah Mohammad said...

wahhhh~ moga nanti dapat snap gambar yang hebat macam syaimzhebatz~ hiks2~

syaimz said...

@gedek! :haha,part lari best.part nak bagi layang2 terbang tu seksa (:

@nur amira ramli : dia mane ade pesta macam kat jb.tiap2 hari ade org main layang2 kat situ.tu lah namanya taman layang2.

@mizz_aainaa : kat area kepong,kl.

@izni.nabilah : entah lah.harap2 tak ramai.

@sunah mohammad : hahaha,nak follow ke? :P

EYFAalias said...

paling meyampah main layang2 masa kecik. mesti tersangkut kat pokok.

syaimz said...

@EYFAalias : haha,mesti ade hero tolong ambilkan right?? si ayahanda tersayang.haha

diya said...

tak penah main layang2 mase kecik .
T.T

main masak2 je .
tpi dah besar ttp tak terer memasak .
hehehhhhh

syaimz said...

@diya : haha,aku pun main masak2 dulu *geli*.sekarang pun tak terer macam diya...ke dia tak terer tapi pro? haha

ir yien 9897 said...

main dekat taman layang kt gombak 2 yerk ??

wah ramai x blogger join...
teringin jgk jmpa ramai2 blogger kan

Ok sy polo kamu sbb best:)
hehehehe

syaimz said...

@ir yien 9897 : tak tahu lah,nak kata mini gathering...macam bukan sebab lagi kecik dari tu XD

nano gathering kot :P

haha,hanya sekadar nak enjoy2 dengan layang2 jeh (:

btw,thanks for following! (:

Domo Mega said...

huuuuuuuuu...layang2.....mase kecik2 jarang main...masa besar2 ni lgi la x sentuh lyg2...kuang3 ^_^

syaimz said...

@domo mega : sempat lagi boleh main lagi ni.haha

Domo Mega said...

@syaimz : ye la tu...^_^...masih ada byk keje lgi nk buat ni...hohoho ^_^

syaimz said...

@domo mega : banyak kewww? haha,rajinnye (:

Domo Mega said...

byk3......nnt bukak skolah.....masa skolah xley nk main komputer....masa Jumaat Sabtu je boleh...tu pon kalau mood parents baik nk kasi pinjam Wi Fi...huuu ^_^

syaimz said...

@domo mega : berkorban untuk spm right? hahaa

Domo Mega said...

bkn la.....PMR 2012....SPM tggu 2014...kui3...^_^

syaimz said...

@domo mega : opsss,haha